Το Bitcoin είναι έτοιμο να συνεχίσει να κινείται στα 100.000 $ το δεύτερο εξάμηνο του 2021: δηλώνει ο Mike McGlone του Bloomberg

Ο επικεφαλής στρατηγικός στρατηγικών του Bloomberg, Mike McGlone, πήγε στο Twitter για να μοιραστεί τα συμπεράσματά του σχετικά με το πότε είναι πιθανό να επιστρέψει η αγορά bull Bitcoin και το κυρίαρχο κρυπτονόμισμα του κόσμου για να συνεχίσει την κίνηση του στα 100.000 $.

“Το Bitcoin θα συνεχίσει να αυξάνεται, το πετρέλαιο θα δείχνει ανοδική αντίστροφη το 2H 2021”
Ο McGlone μοιράστηκε ένα γράφημα που δείχνει μια πορεία ενός συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης με βάση το Bitcoin έναντι του αργού πετρελαίου Brent και ένα γράφημα της μεταβλητότητας του Bitcoin έναντι του αργού πετρελαίου.

Ο οικονομολόγος πιστεύει ότι το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, το Bitcoin θα εμφανιστεί με μια αγορά bull και θα συνεχίσει να κινείται προς το επίπεδο των 100.000 δολαρίων.

Το αργό πετρέλαιο, αναμένει ο McGlone, είναι πιθανό να αρχίσει να μειώνεται στα 50 $ από την τρέχουσα τιμή των 72,10 $ ανά βαρέλι.

Αυτό το αντίστροφο θα βασίζεται σε «βαθιές μακροοικονομικές επιπτώσεις», ανέφερε ο ειδικός στο tweet.

Τόνισε επίσης ότι τα κύρια πλεονεκτήματα του Bitcoin που είναι πιθανό να διασφαλίσουν την περαιτέρω ανάπτυξή του είναι η προώθηση της τεχνολογίας και του αποπληθωρισμού που προγραμματίζεται στο BTC.

314.000 διευθύνσεις αγοράζουν 241.000 Bitcoin
Τη στιγμή της γραφής, το σημαντικότερο κρυπτονομίσμα αλλάζει χέρια στα 32.571 $, έχοντας υποχωρήσει από το επίπεδο των 34.800 δολαρίων την Τετάρτη.

Όπως αναφέρθηκε από την εταιρεία ανάλυσης IntoTheBlock στο πρόσφατο tweet τους, το BTC έχει τώρα ένα επίπεδο σκληρής αντίστασης μπροστά και το τελευταίο βασικό επίπεδο υποστήριξης που μπορεί να το βοηθήσει να παραμείνει πάνω από 30.000 $.

Το tweet αναφέρει επίσης ότι οι επενδυτές αγοράζουν ενεργά την πτώση – ενώ το Bitcoin διαπραγματεύτηκε μεταξύ 30.000 και 31.100 $ στα τέλη Ιουνίου, περισσότεροι από 314 επενδυτές απέκτησαν 241.000 Bitcoin.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Yuri Molchan

Published: https://u.today/bitcoin-poised-to-resume-moving-to-100000-in-second-half-2021-bloombergs-mike-mcglone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)