Εκτακτό: Η Bank of America εγκαινιάζει την ερευνητική ομάδα Crypto

Η Bank of America ξεκίνησε μια ειδική ερευνητική ομάδα κρυπτονομισμάτων σε μια προσπάθεια να εξαργυρώσει την αυξανόμενη τρέλα γύρω από την αγορά ψηφιακών στοιχείων. Η νέα ερευνητική ομάδα crypto θα διευθύνεται από τον Alkesh Shah και το επίκεντρο της έρευνας θα περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία που συνδέεται με την αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Η Candace Browning, επικεφαλής της παγκόσμιας έρευνας για την Bank of America, δήλωσε στο σημείωμα.

Τα κρυπτονομίσματα και τα ψηφιακά στοιχεία αποτελούν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τεχνολογικά οικοσυστήματα. Είμαστε μοναδικοί σε θέση να παρέχουμε ηγετική σκέψη λόγω της ισχυρής ανάλυσης της βιομηχανικής μας έρευνας, της κορυφαίας παγκόσμιας πλατφόρμας πληρωμών και της τεχνογνωσίας μας στο blockchain. “

Η Bank of America εντάσσεται στον αναπτυσσόμενο κατάλογο των τραπεζικών γιγάντων με έδρα τις ΗΠΑ που στοιχηματίζουν μεγάλα στο κρυπτοσύστημα. Ορισμένες από τις κορυφαίες τράπεζες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των JP Morgan, Goldman Sachs, BNY Mellon και πολλών άλλων, έχουν αρχίσει να προσφέρουν κάποια μορφή επενδυτικών οχημάτων Bitcoin και crypto για τους πελάτες τους.

H ζήτηση για Crypto μεταξύ θεσμικών επενδυτών στο ATH
Η ζήτηση για προϊόντα crypto από ιδρύματα έχει φτάσει σε ATH και παρά το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, αυτοί οι τραπεζικοί γίγαντες έχουν βρει έναν τρόπο να προσφέρουν συμβατούς επενδυτικούς φορείς σε θεσμικούς πελάτες. Όπως η JP Morgan που δεν είναι μεγάλος οπαδός του Bitcoin αναγκάστηκε να προσφέρει ένα Bitcoin κεφάλαιο εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης των πελατών, η Goldman Sachs που είχε ονομάσει Bitcoin ως κερδοσκοπικό πλεονέκτημα στο παρελθόν απαριθμεί τώρα το ψηφιακό νόμισμα μεταξύ των στοιχείων με την καλύτερη απόδοση.

Ελλείψει ρυθμιζόμενου προϊόντος Bitcoin, οι γίγαντες της Wall Street έχουν στραφεί σε ιδιωτικά κεφάλαια crypto που αγοράζουν κρυπτονομίσματα και εκδίδουν μετοχές εναντίον τους για να κάνουν συναλλαγές οι επενδυτές. Η ζήτηση για Bitcoin ETF έχει επίσης σημειώσει μια τεράστια αύξηση στο πρόσφατο παρελθόν, όπου πρώην ρυθμιστικοί αρχηγοί κάλεσαν επίσης τη SEC να εγκρίνει το Bitcoin ETF για να εξασφαλίσει την προστασία των επενδυτών και να φέρει περισσότερη διαφάνεια στην αγορά.

Η αυξανόμενη ζήτηση των επενδυτών και η αυξανόμενη συμμετοχή της Wall Street σε κρυπτονομίσματα ανάγκασαν επίσης τους ρυθμιστικούς φορείς να εξετάσουν τους crypto κανονισμούς. Πολλοί αναμένουν ότι η SEC θα θέσει τις βάσεις για τους κανονισμούς crypto σύντομα.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Prashant Jha

Published: https://coingape.com/just-in-bank-of-america-launches-crypto-research-team/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)