Το Cardano επεκτείνει την πρόσβαση στο οικοσύστημα του με τις συνεργασίες Nexo και Orion

Η Input Output Hong Kong συνεργάζεται με τη Nexo για να ενσωματώσει το ADA – το εγγενή κρυπτονόμισμα του blockchain του Cardano – στο Nexo exchange, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση στο blog. Οι χρήστες Nexo θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν ADA, να κερδίζουν έως και 8% τόκους και να δανείζονται έναντι του ADA από 6,9%. Η πλήρης ενσωμάτωση του Cardano στο Nexo βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Η διαλειτουργικότητα είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ενσωμάτωση της blockchain και του κρυπτονομίσματος και η συνεργασία μας με τη Nexo είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Romain Pellerin, επικεφαλής τεχνολογίας στο Input Output Hong Kong. «Αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα επιτρέπει στους κατόχους ADA να διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιό τους, αλλά θα επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν ADA απευθείας με fiat ή με crypto στο Nexo Exchange.

Η εισαγωγή του Nexo στο αναπτυσσόμενο οικοσύστημα μας θα δώσει στην κοινότητα Cardano ακόμα περισσότερες επιλογές και ρευστότητα για το ADA.

Η Input Output Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε επίσης ότι συνεργάζεται με την DeFi liquidity aggregator Orion Protocol για να ενσωματώσει το Cardano στο trading τερματικό του και να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του Cardano να αγοράζουν και να πωλούν crypto. Αυτό ακολουθεί μια συνεργασία μεταξύ της Cardano και της κινεζικής δημόσιας αλυσίδας Nervos για να ξεκινήσει μια διασταυρούμενη γέφυρα για τη σύνδεση των δύο δικτύων και να επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας ADA και CKB – τα αντίστοιχα εγγενή κρυπτονομίσματα των blockchain Cardano και Nervos.

Οι συνεργασίες έρχονται στη μέση της τριφασικής αναβάθμισης του Cardano Alonzo. Η αναβάθμιση θα φέρει λειτουργικότητα smart contract στο blockchain και θα επιτρέψει για πρώτη φορά τις εφαρμογές DeFi

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Published: https://forkast.news/headlines/cardano-nexo-orion-partnerships/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)