Η Solrise συγκεντρώνει 3,4 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία αποκεντρωμένου πρωτοκόλλου διαχείρισης κεφαλαίων στο Solana

Η Solrise Finance, ένα πρωτόκολλο για αποκεντρωμένη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός γύρου πόρων ύψους 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Κορυφαίοι blockchain VC, συμπεριλαμβανομένων των Parafi Capital και Alameda, συμμετείχαν στη συλλογή.

Άλλοι επενδυτές περιλαμβάνουν τα Jump Capital, Delphi Digital, CMS, Reciprocal Ventures και Skyvision Capital. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη του στόχου της Solrise να δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο διαχείρισης μη περιουσιακών στοιχείων στην Solana.

«Η ομάδα Solrise είναι εξαιρετικοί κατασκευαστές», δήλωσε ο γενικός συνεργάτης της Parafi, Santiago R Santos. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το κάνουμε ως την πρώτη μας επένδυση στο Solana. Μας ενθαρρύνουν οι νέες δυνατότητες στο Solana για εφαρμογές defi και βλέπουμε το Solrise ως το κύριο σημείο πρόσβασης για επενδυτές και κεφάλαια εντός του οικοσυστήματος. »

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Solrise, Vidor Gencel, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους πιο καταπληκτικούς συνεργάτες και επενδυτές που θα μπορούσαμε να επιθυμούσαμε. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το Solrise μακροπρόθεσμη επιτυχία και είμαστε ευτυχείς που έχουμε τόσο ισχυρή υποστήριξη. »

Το Solrise Finance επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει, να διαχειριστεί ή να επενδύσει σε ένα διαχειριζόμενο χαρτοφυλάκιο εγγενών και συνθετικών στοιχείων. Χρησιμοποιεί το γρήγορο και επεκτάσιμο blockchain της Solana που έχει επιλεγεί για την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης του.

Χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Solrise, οι διαχειριστές κεφαλαίων θα μπορούν να κατανέμουν κεφάλαια χωρίς την ανάγκη φύλαξης κεφαλαίων επενδυτών. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που παρέχει το defi, ενώ ενσωματώνουν τα καλύτερα στοιχεία του tradfi όσον αφορά τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Η πλατφόρμα Solrise μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των έμπειρων χρηστών που αναζητούν μια πιο εξορθολογισμένη προσέγγιση στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, καθώς και αρχάριους που ενδιαφέρονται περισσότερο για μια παθητική στρατηγική διαχείρισης.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Crypto Daily

Published: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/solrise-raises-millions-to-build-decentralized-fund-management-on-solana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)