Νέα υψηλότερα όλων των εποχών για το Litecoin εξακολουθούν να παίζουν

Μετά από μια εβδομάδα τάσης προς τα πάνω, το Litecoin θα μπορούσε τελικά να είναι έτοιμο να συσσωρευτεί πάνω από το στόχο των 160 $. Το νόμισμα διαπραγματεύτηκε σε αυτόν τον αριθμό για πάνω από το ήμισυ σχεδόν του χρόνου. Από τις αρχές Φεβρουαρίου έως τα μέσα Ιουνίου, το LTC ήταν σε bull run μέχρι την πτώση ολόκληρης της αγοράς τον περασμένο μήνα.

Όμως, οι traders σε όλο τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων είναι αισιόδοξοι για το νόμισμα και το μέλλον του. Ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα του Litecoin να πραγματοποιεί ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές συναλλαγές blockchain.

Ένας ψευδώνυμος ανώνυμος trader στο twitter, είναι αισιόδοξος ότι το Litecoin θα δει μια ανάκαμψη στα υψηλότερα όλων των εποχών τους επόμενους μήνες με βάση τα fractals. Δήλωσε χθες σε ένα tweet.

Τα trading fractals μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν ειδικά με περιουσιακά στοιχεία όπως τα crypto που δεν υπήρχαν εδώ τόσο πολύ καιρό όσο τα παραδοσιακά αποθέματα, επομένως έχουν λιγότερα σημεία πλοήγησης για να χρησιμοποιήσουν οι επενδυτές. Ωστόσο, όλοκι όλο αυτό που οι αναλυτές μπορούν να κάνουν είναι να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα δεδομένα.

Για την Litecoin, τον Οκτώβριο του 2017 σημειώθηκε μεγάλη πτώση της τιμής κατά 67%. Αμέσως μετά, το κρυπτονόμισμα ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Τώρα, τον Ιούνιο του 2021 οι αναλυτές βλέπουν ότι το LTC είχε πτώση 74% στην τιμή. Θα μπορούσε αυτή η ξεχωριστή πτώση να αποτελέσει το έναυσμα για να απογειωθεί και πάλι σε τιμές που δεν φαίνονται; Μόνο τις επόμενες εβδομάδες μπορούν να μας πους, αλλά με τη συνολική αγορά να μπορεί να φτάσει στο πάτωμα τις τελευταίες εβδομάδες, το Litecoin θα μπορούσε σίγουρα να είναι στα πρόθυρα να απογειωθεί ξανά.

Πέρα από την απογείωση του Litecoin, ο αναλυτής φαίνεται να πιστεύει ότι και άλλα κρυπτονομίσματα είναι έτοιμα να αυξηθούν. Ο «παλιός φύλακας» που αναφέρεται στο tweet αναφέρεται πιθανώς σε Bitcoin και άλλα πρώιμα έργα blockchain ή crypto και ο αναλυτής φαίνεται να πιστεύει ότι αυτό το fractal θα μπορούσε να σημαίνει ότι αυτά τα άλλα κρυπτονομίσματα θα πάνε σε bull run παρόμοια με το Litecoin τις επόμενες εβδομάδες.

Μπορεί το Litecoin να συνεχίσει τις τάσεις από την προηγούμενη εβδομάδα;
Απομένει να δούμε αν η Litecoin θα συνεχίσει τις τάσεις των bull από την περασμένη εβδομάδα. Αλλά, εάν τα fractals που εμφανίζονται είναι σωστά, ενδέχεται να δούμε μια άλλη αύξηση στην τιμή του LTC καθώς και άλλων κρυπτονομισμάτων

Με ταχύτερο χρόνο αποκλεισμού και πολύ χαμηλά τέλη συναλλαγών, το Litecoin είναι ιδανικό για μικρο συναλλαγές και συστήματα point of sale.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Published:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)