Η Coinbase προσθέτει περιουσιακά στοιχεία με ρυθμό ρεκόρ το 2021

Εν συντομία

  • Η Coinbase έχει προσθέσει 29 νέα περιουσιακά στοιχεία για διαπραγμάτευση μόνο το 2021.
  • Η εταιρεία λέει ότι σκοπεύει να προσθέσει κάθε περιουσιακό στοιχείο όπου είναι νόμιμο.

 

Η Coinbase, η οποία έγινε η πρώτη εταιρεία κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, υπήρξε ηγέτης της βιομηχανίας σε πολλά πράγματα – αλλά η καταχώριση νέων περιουσιακών στοιχείων δεν ήταν ιστορικά ένα από αυτά. Αυτό έγινε εμφανές κατά τη διάρκεια της έκρηξης των ICO (αρχική προσφορά νομισμάτων) το 2017, όταν η Coinbase πρόσφερε μόνο τρια tokens πέρα ​​από το Bitcoin, καθώς ξεκίνησαν νέοι αντίπαλοι όπως ο Binance που προσέφεραν δεκάδες κρυπτονομίσματα.

Η Coinbase έκτοτε επιταχύνει το ρυθμό της. Πρόσθεσε 21 νέα περιουσιακά στοιχεία για διαπραγμάτευση το 2020 και 29 νέα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των Polkadot, Dogecoin και του αντίπαλου SHIB, μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Πρόκειται για περισσότερα περιουσιακά στοιχεία που προστέθηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 από ό, τι σε οποιαδήποτε προηγούμενη περίοδο έξι μηνών.

Η εταιρεία, η οποία μοιράστηκε το πλήρες ιστορικό καταχώρισης στοιχείων με το Decrypt, πρόσθεσε τελικά το DOGE αυτό το μήνα, χρόνια μετά την πρώτη πρόταση των υπαλλήλων της Coinbase.

Εν τω μεταξύ, το τμήμα επιμέλειας της Coinbase – στο οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό – έχει ήδη προσθέσει 74 tokens σε αυτό το έτος, για συνολικά 134.

coinbase new assets

Η ταχεία προσθήκη νέων στοιχείων είναι σημαντική για πολλούς λόγους πέρα ​​από το να δίνει στους πελάτες περισσότερες επιλογές κρυπτονομισμάτων. Ένας λόγος είναι το λεγόμενο “Coinbase effect”, το οποίο ιστορικά είχε ως αποτέλεσμα τα tokens να λαμβάνουν μια μεγάλη αύξηση των τιμών κατά την εισαγωγή στο χρηματιστήριο της εταιρείας. Εάν η Coinbase συνεχίσει να εμφανίζεται στον τρέχοντα ρυθμό της και εάν το φαινόμενο της αύξησης των τιμών παραμείνει, πολλά άλλα project κρυπτονομισμάτων και οι ιδρυτές τους είναι έτοιμοι να αντλήσουν παχουλά ποσά.

Η αύξηση των νέων λιστών είναι επίσης σημαντική για το ίδιο το Coinbase. Όπως πολλοί σημείωσαν όταν η εταιρεία υπέβαλε για πρώτη φορά στο κοινό, η Coinbase εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμπορία των εσόδων της – αφήνοντας την εταιρεία εκτεθειμένη σε παρατεταμένες μειώσεις στην αγορά, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα δραματική πτώση της εμπορικής δραστηριότητας. Η πιο ποικίλη βάση περιουσιακών στοιχείων της Coinbase παρέχει μεγαλύτερη αντιστάθμιση έναντι μιας μελλοντικής ύφεσης των tradings, ενώ η ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση φύλαξης υπόσχεται μια πιο σταθερή ροή εσόδων.

Στην πρώτη κλήση κερδών της Coinbase, ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong πρότεινε ότι η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει να προσθέτει περιουσιακά στοιχεία σε γρήγορη βάση και είπε ότι εργάζεται μέσω μιας λίστας καθυστερημένων νέων αιτήσεων εισαγωγής εφαρμογών.

“Πρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία με την οποία ελέγχουμε τα στοιχεία και τα προσθέτουμε στον ιστότοπο, γιατί γρήγορα θα είμαστε σε έναν κόσμο εδώ όπου υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε”, είπε ο Άρμστρονγκ τότε.

Τη Δευτέρα, ο Άρμστρονγκ δημοσίευσε μια σειρά από tweets που επαναλαμβάνουν τον στόχο της Coinbase να αναφέρει “κάθε στοιχείο όπου είναι νόμιμο να το κάνει”. Σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία θα προσθέσει νέα εργαλεία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιολογήσουν τον αυξανόμενο κατάλογο των νέων tokens και προειδοποίησε ότι η καταχώριση δεν είναι η ίδια με μια έγκριση.

Σε απάντηση στα tweets, ορισμένοι χρήστες του Twitter απάντησαν γρήγορα, προτρέποντας τον Armstrong να επισπεύσει την έγκριση για έργα που είχαν υποβάλει.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  Jeff John Roberts

Published: https://decrypt.co/74652/coinbase-rapidly-adding-new-assets-for-trading?&utm_medium=referral&utm_campaign=feed&utm_source=coinmarketcap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)