Οι εκατομμυριούχοι Μιλένιαλς έχουν μεγάλο μερίδιο του πλούτου τους σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έρευνα του CNBC

Σημεία κλειδιά

  • Σχεδόν οι μισοί Μιλένιαλς εκατομμυριούχοι έχουν τουλάχιστον το 25% του πλούτου τους σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έρευνα CNBC Millionaire.
  • Τα αποτελέσματα επισημαίνουν ένα νέο γενικό χάσμα στη δημιουργία πλούτου από τα crypto, με τους νεότερους επενδυτές να μπορούν να κερδίσουν τεράστια περιουσία από την άνοδο των τιμών του bitcoin, του ethereum και άλλων ψηφιακών νομισμάτων.
  • Η σημασία των κρυπτονομισμάτων στους νέους εκατομμυριούχους θα μπορούσε να μετατοπίσει τη βιομηχανία διαχείρισης πλούτου, καθώς οι ιδιωτικές τράπεζες, οι μεσίτες και οι εταιρείες διαχείρισης πλούτου προσπαθούν να καλύψουν μια νέα, κρυπτο-βαριά πελατεία.

Σχεδόν οι μισοί Μιλένιαλς εκατομμυριούχοι έχουν τουλάχιστον το 25% του πλούτου τους σε κρυπτονομίσματα, καθώς η έκρηξη των κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να δημιουργεί πλούτο για νέους, πρώιμους υιοθετημένους, σύμφωνα με την έρευνα του CNBC Millionaire.

Περίπου το 47% των Μιλένιαλς εκατομμυριούχων που ερωτήθηκαν έχουν πάνω από το 25% του πλούτου τους σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έρευνα 750 επενδυτών με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε επενδύσιμα περιουσιακά στοιχεία. Περισσότερο από το ένα τρίτο των Μιλένιαλς εκατομμυριούχων έχουν τουλάχιστον το μισό πλούτο τους σε κρυπτονομίσματα.

Τα αποτελέσματα επισημαίνουν ένα νέο γενικό χάσμα στη δημιουργία πλούτου από τα crypto, με νεότερους επενδυτές που διαπίστωσαν την τάση νωρίς να μπορούν να κερδίσουν τεράστια περιουσία και να αυξήσουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους από την άνοδο των τιμών του bitcoin, του ethereum και άλλων ψηφιακών νομισμάτων.

Οι ηλικιωμένοι εκατομμυριούχοι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πιστέψουν ή να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα. Το 83% των Αμερικανών εκατομμυριούχων δεν έχουν κανέναν από τον πλούτο τους σε κρυπτονομίσματα και μόνο 1 στους 10 διατηρεί περισσότερο από το 10% του πλούτου τους σε κρυπτονομισματικά περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με την έρευνα. Κανένας από τους εκατομμυριούχους baby boomer ή τις παλαιότερες γενιές δεν έχει πάνω από το 10% του πλούτου του σε κρυπτονομίσματα.

«Οι νεότεροι επενδυτές πήδησαν σε αυτό νωρίς όταν δεν ήταν τόσο γνωστό», δήλωσε ο Τζορτζ Γουόλπερ, πρόεδρος του Spectrem Group, ο οποίος διεξήγαγε την ηλεκτρονική έρευνα εκατομμυριούχων με το CNBC τον Απρίλιο και τον Μάιο. «Οι νεότεροι επενδυτές ασχολήθηκαν πιο πνευματικά με την ιδέα, παρόλο που ήταν νέα. Οι παλαιότεροι επενδυτές και οι boomers έλεγαν σε μεγάλο βαθμό «Αυτό είναι νόμιμο;» »

Η σημασία των κρυπτονομισμάτων στους νέους εκατομμυριούχους θα μπορούσε να μετατοπίσει τη βιομηχανία διαχείρισης πλούτου, καθώς οι ιδιωτικές τράπεζες, οι μεσίτες και οι εταιρείες διαχείρισης πλούτου προσπαθούν να καλύψουν μια νέα, κρυπτο-βαριά πελατεία. Τα επόμενα χρόνια, το κλειδί για την προσέλκυση της επόμενης γενιάς πλούσιων πελατών θα μπορούσε να είναι περισσότερο για τα κρυπτονομίσματα από τις παραδοσιακές μετοχές, τα ομόλογα, τα ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια και τα hedge funds.

«Βλέπουμε ήδη τη βιομηχανία να ανταποκρίνεται», δήλωσε ο Walper. «Βλέπουμε όλο και περισσότερους παρόχους να προσφέρουν πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα. Αλλάζει γρήγορα. “

Το γενικό χάσμα μεταξύ των εκατομμυριούχων είναι ακόμη πιο έντονο όταν πρόκειται για non-fungible tokens. Οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι λένε ότι δεν ξέρουν τι είναι το NFT και περισσότερο από το ένα τρίτο δηλώνουν ότι είναι “υπερβολική μανία”. Ωστόσο, τα δύο τρίτα των Μιλένιαλς εκατομμυριούχων λένε ότι τα NFTs “είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα”.

Σχεδόν οι μισοί ΜΙλένιαλς εκατομμυριούχοι έχουν δικά τους NFT και το 40% δηλώνουν ότι δεν κατέχουν επί του παρόντος NFT αλλά το έχουν «εξετάσει». Αυτό συγκρίνεται με το 98% των εκατομμυριούχων baby boomer που λένε ότι δεν διαθέτουν NFT και δεν το σκέφτονται.

«Τα NFT μόλις πρόσφατα άρχισαν να αποτελούν μέρος της κάλυψης των μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ο Walper. «Έτσι οι παλαιότερες γενιές είναι πολύ πιο πίσω στην κατανόηση».

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Robert Frank

Published: https://www.cnbc.com/2021/06/10/millennial-millionaires-have-large-share-of-wealth-in-crypto-cnbc-survey-.html?fbclid=IwAR2rWFffVNPjA2DFUGKeaFpwLYETealBf0pzggDvm46d6SQNTD9D-plcnHk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)