Ο Elon Musk και ο Jack Dorsey είναι έτοιμοι να μιλήσουν για το Bitcoin

Σημαντικά Δεδομένα

  • Ο Jack Dorsey, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και του Square, ανακοίνωσε μια διάσκεψη Bitcoin με την ονομασία “The B Word”.
  • Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, συμφώνησε να συζητήσει το Bitcoin με τον Dorsey όταν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.
  • Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2021.

 

Δύο δημοφιλείς ηγέτες της τεχνολογίας ετοιμάζονται να συζητήσουν το Bitcoin, σύμφωνα με μια συνομιλία στο Twitter που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο Ντόρσεϊ ανακοινώνει το “The B Word”
Σε ένα νήμα Twitter, ο Jack Dorsey, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και του Square, ανακοίνωσε ένα συνέδριο Bitcoin με τίτλο “The B Word”.

Σε απάντηση στο όνομα του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk απάντησε: “Bicurious; … or right … Bitcoin haha.”

Ο Ντόρσεϊ απάντησε: «Παράξενο! Ας κάνουμε μια συζήτηση στην εκδήλωση. Μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις περιέργειές σας. ”

Ο Musk έγραψε τότε. «Για το Bitcurious; Πολύ καλά λοιπόν, ας το κάνουμε », ο Dorsey ολοκλήρωσε τη συνομιλία με:« Έγινε! Θα δημιουργηθεί. ”

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του συνεδρίου, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου. Εκτός από τον Dorsey, θα περιλαμβάνει την Cathie Wood της ARK Invest, τον Adam Back του Blockstream και τον John Newbery του Brink.

Ο Musk δεν έχει προστεθεί επίσημα στη λίστα των ομιλητών της εκδήλωσης.

Πού στέκεται ο κάθε ηγέτης στο Bitcoin;
Τόσο ο Musk όσο και ο Dorsey έχουν προωθήσει την υιοθέτηση του Bitcoin στο παρελθόν. Επιπλέον, ο καθένας τόνισε ότι το Bitcoin πρέπει να κλιμακωθεί, είτε από την άποψη της απόδοσης συναλλαγών είτε από τη χρήση ενέργειας.

Ο Dorsey έχει ιστορικά εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Lightning Network, ένα σύστημα διακανονισμού δεύτερου επιπέδου που χειρίζεται συναλλαγές παράλληλα με το κύριο δίκτυο του Bitcoin. Η Square Crypto έχει επενδύσει σε Lightning και πολλά άλλα εργαλεία στο οικοσύστημα Bitcoin.

Εν τω μεταξύ, ο Musk ανησυχεί για την κατανάλωση ενέργειας του Bitcoin. Πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι η Tesla θα αναστείλει τις πληρωμές Bitcoin έως ότου η βιομηχανία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μετατραπεί σε βιώσιμη ενέργεια. Η Square ενθαρρύνει επίσης την πιο πράσινη εξόρυξη Bitcoin, αλλά το ζήτημα φαίνεται να προκαλεί πολύ μεγαλύτερη ανησυχία για την Tesla.

Τέλος, και οι δύο ηγέτες της τεχνολογίας έχουν μια σημαντική ποιότητα: έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε κρυπτονομίσματα μέσω των εταιρειών τους. Η Square του Dorsey διαθέτει Bitcoin αξίας 259 εκατομμυρίων δολαρίων (8.027 BTC), ενώ η Tesla του Musk κατέχει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin (42.092 BTC).

Αυτές οι ομοιότητες και διαφορές θα δώσουν αναμφίβολα στον Dorsey και τον Musk πολλά να συζητήσουν στο συνέδριο.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Mike Dalton

Published: https://cryptobriefing.com/elon-musk-and-jack-dorsey-are-ready-to-talk-bitcoin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)