Κάτοχοι XRP κατηγορούνται για διάδοση «ψευδών δηλώσεων» σχετικά με την ηγεσία της SEC

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι οι κάτοχοι XRP διαδίδουν ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την ηγεσία της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στην πρότασή της να καταργήσει την κλήτευση του Ripple για να αναθέσει τον William Hinman, τον πρώην διευθυντή του τμήματος Corporation Finance του οργανισμού.

Η κοινότητα αφιέρωσε μισό χρόνο διαδίδοντας θεωρίες συνωμοσίας για τον Hinman και τον πρώην πρόεδρο της SEC, Τζέι Κλέιτον να κάνει μήνυση κατά της Ripple λόγω φερόμενων συγκρούσεων συμφερόντων.

Η SEC ισχυρίζεται ότι κάνοντας τον Hinman να καταθέσει θα “αυξήσει τον αποτρεπτικό παράγοντα στη δημόσια υπηρεσία”

Αυτό θα αποτελούσε προηγούμενο για μια «παρέλαση» παρόμοιων αιτημάτων για την απόλυση υψηλών αξιωματούχων του οργανισμού.

Η μπάρα είναι πολύ ψηλά
Η πρόταση αναφέρει ότι η κλήτευση των κατηγορουμένων θα πρέπει να καταργηθεί, καθώς δεν αντιμετωπίζει το βάρος της επίδειξης «εξαιρετικών περιστάσεων». Υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στην απόλυση ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων:

Ο σκοπός του κανόνα «εξαιρετικές περιστάσεις» είναι η «προστασία των ψυχικών διεργασιών» των κυβερνητικών αξιωματούχων «προκειμένου να προωθηθούν ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας εντός της κυβέρνησης» και να ενθαρρυνθούν τα εξειδικευμένα άτομα να κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Ο Hinman δεν έχει από πρώτο χέρι γνώση των γεγονότων που σχετίζονται με την υπεράσπιση της δίκαιης ειδοποίησης του Ripple, για τα οποία η SEC ισχυρίζεται ότι είναι «υπερβολικά σημαντική» για να δικαιολογήσει την κατάθεση.

Επιπλέον, η SEC επισημαίνει ότι ένα παρόμοιο αίτημα στην υπόθεση Kik απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Δεδομένου ότι η Ripple και τα στελέχη της αντιμετωπίζουν αστικές κατηγορίες, η ρυθμιστική αρχή ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να τους δοθεί «μεγαλύτερο περιθώριο» από τους κατηγορούμενους.

Όπως ανέφερε το U.T σήμερα, η SEC επεσήμανε επίσης ότι οι κάτοχοι XRP χρησιμοποιούν αναφορές βλασφημίας και σωματικής βίας για να εκφοβίσουν υψηλόβαθμους αξιωματούχους SEC.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Published: https://u.today/xrp-holders-accused-of-disseminating-false-statements-about-sec-leadership

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)