Η Marvel ανακοινώνει τα ψηφιακά συλλεκτικά NFT σε συνεργασία με το Veve

Η Marvel θα απελευθερώσει NFTs στην εφαρμογή Veve Digital Collectibles
Τα Marvel NFT και άλλα συλλεκτικά είδη θα κυκλοφορήσουν στην εφαρμογή Veve Digital Collectibles της Orbis Blockchain.

Η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί μόνο ως βιτρίνα για τα συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά και ως πλατφόρμα όπου οι θαυμαστές μπορούν να προβάλλουν τις συλλογές τους.

Οι θαυμαστές θα μπορούν επίσης να κυνηγούν σπάνια κόμικς NFT και συλλεκτικά αντικείμενα. Μπορούν να τα ανταλλάξουν στη δευτερεύουσα αγορά ή να τα βάλουν στους πλήρως προσαρμόσιμους εκθεσιακούς χώρους τους.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής Veve είναι η εμπειρία μικτής πραγματικότητας. Οι χρήστες μπορούν να στέκονται δίπλα-δίπλα με τα συλλεκτικά αντικείμενα NFT στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα.

Ο David Yu, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Veve λέει:

Οι θαυμαστές θέλουν να παρακολουθούν και να δημοσιεύουν σχετικά με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, να μιλούν για αυτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βρουν τρόπους αλληλεπίδρασης με αυτούς τους χαρακτήρες όσο κι αν μπορούν. Η εφαρμογή VeVe Digital Collectibles παίρνει αυτήν την ιδέα της συλλογής στο επόμενο επίπεδο ενσωματώνοντας αυτό το στοιχείο διασκέδασης, ενώ ταυτόχρονα καθιστά την αυξανόμενη τάση των ψηφιακών συλλεκτών NFT προσβάσιμη για όλους.

Η Veve δεν λειτουργεί στο blockchain του Ethereum, σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες NFT. Αντίθετα, χρησιμοποιεί ένα blockchain όπου ο ανταγωνισμός δεν ενθαρρύνεται μεταξύ των miners. Επομένως, η πλατφόρμα καταναλώνει 99% λιγότερη ενέργεια από του ETH.

Τον Μάρτιο, η Veve ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να γίνει η πρώτη 100% ουδέτερη από άνθρακα πλατφόρμα NFT. Θα το κάνουν αυτό αγοράζοντας πιστώσεις άνθρακα ίση με το αποτύπωμα που παράγεται από το NFT mining.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Καλά νέα μέσα στη συντριβή της αγοράς
Η αγορά NFT έπεσε κατά 90% τον προηγούμενο μήνα. Υπάρχει φόβος μεταξύ των επενδυτών σχετικά με το αν υπάρχει μέλλον στο μέλλον ή όχι.

Η ανακοίνωση της Marvel είναι μια τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης στο μέλλον της τεχνολογίας. Ενώ η αγορά μπορεί να μην φτάσει ποτέ ξανά στα ίδια ύψη, σίγουρα θα γίνει καλύτερη από την τρέχουσα κατάστασή της.

Η συντριβή του NFT συνέβη περίπου την ίδια στιγμή με την πτώση του Bitcoin στο 50% της αξίας της.

Αυτήν τη στιγμή, το κρυπτονόμισμα κυμαίνεται γύρω στα 33k. Η αξία του είναι κάτω 11% τις τελευταίες 7 ημέρες. Ακολουθεί ένα γράφημα που σημειώνει την τάση στην τιμή του:

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Hououin Kyouma

Published: https://bitcoinist.com/marvel-announces-nft-digital-collectibles-in-collaboration-with-veve/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)