Το πανεπιστήμιο της Παραγουάης δέχεται κρυπτονομίσματα για τα δίδακτρα

Ένα πανεπιστήμιο στην Παραγουάη ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δέχεται κρυπτονομίσματα ως πληρωμή για τα δίδακτρα από τον Αύγουστο.

Τα σημαντικά γεγονότα:

Το Universidad Americana, του οποίου η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην πρωτεύουσα του έθνους της Νότιας Αμερικής, Asunción, θα αποδεχτεί αρχικά το Bitcoin και το Ethereum, από την 1η Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου έρχεται μετά την ανακοίνωση του Κογκρέσου Carlos Rejala ότι στις 14 Ιουλίου θα υποβληθεί νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τη χρήση κρυπτονομισμάτων ως μέσου πληρωμής, σύμφωνα με έκθεση ισπανικής γλώσσας του BeInCrypto.com. Ακολουθεί επίσης τις κινήσεις του Ελ Σαλβαδόρ και του Παναμά για να φέρει τα cryptos στην καθημερινή οικονομία.

Σύμφωνα με το BeInCrypto.com, η κίνηση του Universidad Americana θα αυξήσει τον αριθμό των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο που δέχονται κρυπτονομίσματα σε οκτώ. Τα άλλα επτά είναι:

  • Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΗΠΑ)
  • Πανεπιστήμιο Pompeu Fabra (Ισπανία)
  • Πανεπιστήμιο Simon Fraser (Καναδάς)
  • Το Πανεπιστήμιο της Cumbria (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Κύπρος)
  • ESMT Βερολίνο (Γερμανία)
  • Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και Τεχνών της Λουκέρνης (Ελβετία)

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: fastForkast

Published: https://forkast.news/paraguay-university-to-accept-crypto-for-tuition-fees/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=paraguay-university-to-accept-crypto-for-tuition-fees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)