Η Major League Baseball συνεργάζεται με το Cryptocurrency Exchange FTX

Η Major League Baseball Players inc. συνεργάζεται με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX στην πρώτη συνεργασία κρυπτονομισμάτων του αθλητικού πρωταθλήματος. Η μακροπρόθεσμη παγκόσμια συνεργασία που θα έχει το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων έρχεται με τα δικαιώματα παικτών των ομάδων, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί στιγμιότυπα παικτών για τη δημιουργία περιεχομένου.

Η συνεργασία δείχνει ότι η FTX θα γίνει ο πρώτος συνεργάτης patch του διαιτητή στο πρωτάθλημα και παρέχει στην FTX τα παγκόσμια δικαιώματα μάρκετινγκ για τη χρήση του λογότυπου MLB.

Καθώς οι εταιρικές σχέσεις κρυπτονομισμάτων με τις κύριες εταιρείες κανονικοποιούνται όλο και περισσότερο, η μετάβαση από την FTX στον επαγγελματικό αθλητικό χώρο θα φέρει περαιτέρω τα κρυπτονομίσματα στην κύρια εικόνα. Η έκθεση στην παγκόσμια βάση θαυμαστών MLB θα αυξήσει την προβολή του FTX, το οποίο θα αυξήσει την υιοθέτηση συνεργασιών κρυπτονομισμάτων σε παγκόσμια αθλητικά πρωταθλήματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της FTX Sam Bankman-Fried σχολίασε τη συνεργασία:

Είναι τιμή για το FTX να είναι το πρώτο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που σχετίζεται με την ιστορία και την παράδοση του εθνικού χόμπι της Αμερικής. Οι FTX.COM και FTX.US είναι ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την πρώτη συνεργασία του με το Major League Baseball. Στο FTX, προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε θετικό παγκόσμιο αντίκτυπο και δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο παρά με την MLB και τη διεθνή βάση θαυμαστών της.

 

Να τι είπε ο επικεφαλής εσόδων της MLB, Noah Garden:

 

“Αυτή είναι μια απίστευτα συναρπαστική ανακοίνωση για όλους στο Major League Baseball καθώς συνεργαζόμαστε με έναν παγκόσμιο ηγέτη στα πρώτα στάδια της απίστευτης ανάπτυξής τους. Η FTX γρήγορα καλλιεργήθηκε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο κρυπτονομισμάτων και συνεχίζει να βασίζεται στην ήδη εντυπωσιακή φήμη. Οι θαυμαστές μας έχουν υιοθετήσει νωρίς τη χρήση νέων τεχνολογιών για να αλληλεπιδράσουν με το παιχνίδι μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον Sam και ολόκληρη την ομάδα της FTX. “

Ορισμένες αθλητικές ομάδες και πρωταθλήματα έχουν συνεργαστεί με εταιρείες κρυπτονομισμάτων τον τελευταίο χρόνο. Το Professional Fighters League (PFL) ήταν το πρώτο αθλητικό πρωτάθλημα που ξεκίνησε ένα Fan Token σε εφαρμογές ανταμοιβών και αφοσίωσης που βασίζονται σε blockchain, Socios.com, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η προσθήκη του Major League Baseball στον χώρο των κρυπτονομισμάτων σηματοδοτεί μια ισχυρή κίνηση προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας υιοθέτησης από αθλητικές ομάδες.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Crypto Daily

Published: https://coinmarketcap.com/el/headlines/news/major-league-baseball-teams-up-with-cryptocurrency-exchange-ftx/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)