Η Χαβάη είχε τη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης κρυπτονομισμάτων από τις πολιτείες των ΗΠΑ φέτος

Μια νέα αναφορά από την MiQ Digital δείχνει ότι η ζήτηση για κρυπτονομίσματα αυξήθηκε περισσότερο στις πολιτείες Χαβάης και Καλιφόρνια των ΗΠΑ το 2021.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το Google Trends που συγκρίνουν το μέσο ενδιαφέρον από το 2020 έως το 2021, η MiQ Digital ανέφερε ότι η Χαβάη είχε σημειώσει αύξηση της ζήτησης κρυπτονομισμάτων κατά 687% σε σχέση με το 2020, ακόμη περισσότερο από την υποψήφια πολιτεία της Καλιφόρνια στο 655%. Ωστόσο, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να βρουν επιχειρήσεις στην Καλιφόρνια που είναι πρόθυμες να δεχτούν πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, με 440 να το κάνουν αυτήν τη στιγμή σε σύγκριση με 180 στη Φλόριντα – το σπίτι του συνεδρίου Bitcoin 2021.

«Το Cryptocurrency μπορεί να μην είναι μέρος της γενικής οικονομίας ακόμα, αλλά η ζήτηση είναι τόσο υψηλή σε ορισμένες πολιτείες, οπού οι χρηματοοικονομικές αρχές των ΗΠΑ αναζητούν τρόπους για τη ρύθμιση της αγοράς», δήλωσε η έκθεση. «Περίπου το 6% του πληθυσμού των Η.Π.Α. χρησιμοποιεί ή κατέχει κρυπτονομίσματα και η τάση αυξάνεται».

Η έκθεση πρόσθεσε ότι το Dogecoin (DOGE) είχε τη μεγαλύτερη αύξηση στην τιμή, σημειώνοντας άνοδο 6,900% από τον Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι η ζήτηση σε Bitcoin (BTC) αυξήθηκε περισσότερο στις ΗΠΑ στη Χαβάη και τη Νεβάδα, με το σημαντικά μικρότερο 51% αύξηση της τιμής κατά την ίδια περίοδο. Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή των DOGE και BTC είναι 0,31 $ και 37,816 $, αντίστοιχα.

Οι επιχειρήσεις και οι επενδυτές λιανικής κρυπτονομισμάτων πιθανότατα προσελκύονται σε διαφορετικές πολιτείες για διαφορετικά ρυθμιστικά πλαίσια. Επειδή η αμερικανική κυβέρνηση άφησε σε μεγάλο βαθμό το ζήτημα της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων σε μεμονωμένα κράτη – το αμερικανικό σύνταγμα επιτρέπει αυτήν τη διάκριση μεταξύ ομοσπονδιακού και κρατικού νόμου – ένα κράτος όπως το Τέξας με λιγότερους κανονισμούς στο δίκτυό του μπορεί να φαίνεται πιο ελκυστικό για τους miners. Το Wyoming προσελκύει φαινομενικά εταιρείες blockchain με τη δουλειά των γερουσιαστών υπέρ των κρυπτονομισμάτων Cynthia Lummis και Caitlin Long, Διευθύνων Σύμβουλος της ψηφιακής τράπεζας Avanti Bank & Trust.

Ωστόσο, οι νομοθέτες στη Χαβάη εργάζονται επίσης για να καθιερώσουν το κράτος ως περισσότερο ρυθμιστικό ασφαλές καταφύγιο για traders και επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων. Στις αρχές του περασμένου έτους, το κράτος άρχισε να εξετάζει ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει υποστήριξη για τράπεζες που διατηρούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Τον περασμένο Μάρτιο, η Χαβάη δημιούργησε επίσης ένα sandbox ψηφιακού νομίσματος με στόχο την προσέλκυση κρυπτο-επιχειρήσεων στο κράτος.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: TURNER WRIGHT

Published: https://cointelegraph.com/news/hawaii-had-largest-increase-in-demand-for-crypto-out-of-us-states-this-year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)