Η Παραγουάη επίσημα σχεδιάζει να νομοθετήσει το Bitcoin τον επόμενο μήνα

Σημεία κλειδιά:

  • Ο Carlitos Antonio Rejala Helman, αξιωματούχος της Παραγουάης, σχεδιάζει να εισαγάγει τη νομοθεσία για τον Bitcoin τον Ιούλιο.
  • Ο Rejala Helman το υπαινίχθηκε στο παρελθόν τον Ιούνιο, όταν πρότεινε ένα έργο με τη συμμετοχή Bitcoin και PayPal.
  • Μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψυχαγωγίας της Παραγουάης, η Grupo Cinco, σχεδιάζει επίσης να δεχτεί Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Ο Carlitos Antonio Rejala Helman, αναπληρωτής του έθνους και μέλος του Κογκρέσου στην Παραγουάη, σχεδιάζει να παρουσιάσει νομοσχέδιο για το Bitcoin τον επόμενο μήνα.

Επίσημη πρόταση νομοθεσίας τον Ιούλιο
Σήμερα, ο Rejala Helman δήλωσε στο Twitter ότι σκοπεύει να εισαγάγει νέα νομοθεσία για το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα εντός του επόμενου μήνα. «Αυτή είναι η Παραγουάη», έγραψε. «Ιούλιο νομοθετούμε!»

Ο Rejala Helman στο παρελθόν υπαινίχθηκε την εισαγωγή νέας νομοθεσίας για Bitcoin στις αρχές Ιουνίου, όταν πρότεινε ότι η χώρα θα εργαζόταν σε ένα έργο που θα περιλαμβάνει Bitcoin και PayPal.

Λίγες άλλες λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο, το Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο εισάγει νομοθεσία που θα κάνει το Bitcoin ως νομιμό χρήμα, πιθανότατα θα επηρεάσει τα σχέδια του Rejala Helman.

Αυτός ο τύπος νομοθεσίας θα μπορούσε να κάνει τις συναλλαγές Bitcoin πιο συνηθισμένες μεταξύ ατόμων και στο εμπόριο.

Άλλες εξελίξεις στην Παραγουάη
Τα νέα έρχονται μετά από μια άλλη σχετική εξέλιξη. Η Grupo Cinco, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας της Παραγουάης, σχεδιάζει να δεχτεί κρυπτονομίσματα τον επόμενο μήνα. Η ομάδα θα δεχτεί Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Token (SHIB) και Chiliz (CHZ).

Η Grupo Cinco συνεργάζεται με εταιρείες του κλάδου της νυχτερινής ζωής. Αυτό σημαίνει ότι θα βοηθήσει 24 εταιρείες – συμπεριλαμβανομένων νυχτερινών κέντρων, εστιατορίων και παμπ – να δεχτούν τα κρυπτονομίσματα που αναφέρονται παραπάνω.

Ο Rejala Helman αναγνώρισε τα σχέδια του Grupo Cinco να υιοθετήσει κρυπτονομίσματα, δηλώνοντας ότι η νεολαία της Παραγουάης είναι ο «κύριος σύμμαχος» της χώρας. Πρόσθεσε ότι «πλησιάζει μια νέα αλλαγή νοοτροπίας» και είπε «το άλμα που μπορεί να κάνει η Παραγουάη είναι άνευ προηγουμένου».

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Mike Dalton

Published: https://cryptobriefing.com/paraguay-official-plans-to-legislate-bitcoin-next-month/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)