Το Ίδρυμα ABBC Ξεκινά Νέα Συνεργασία με την Real Research του TNC Group

Το Ίδρυμα ABBC πέτυχε μια σημαντική συνεργασία με το έργο Real Research του TNC Group. Από την ίδρυσή του το 2017, το Ίδρυμα ABBC έχει επιτύχει πολλά σημαντικά ορόσημα μέχρι στιγμής. Για να συνεχίσει την αποστολή της να δημιουργήσει το «Μέλλον της Ασφάλειας Πληρωμών», το token ανακοινώνει με χαρά το τελευταίο της επίτευγμα.

Η υπογραφή αυτής της νέας συνεργασίας με την Real Research του TNC Group είναι μια άλλη τεράστια πρόοδος και για τις δύο εταιρείες. Χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία, τα ABBC coins σύντομα θα δοθούν ως reward coin στην πλατφόρμα Real Research. Αυτό σημαίνει ότι οι χορηγοί στην πλατφόρμα Real Research θα έχουν σύντομα την επιλογή να επιλέξουν είτε TNC είτε ABBC για να δοθούν ως ανταμοιβές.

Ενώ το TNC μπορεί να αγοραστεί στο Sponsor Portal μέσω exchanges και PayPal, το ABBC Coin σύντομα θα αγοραστεί ως έχει. Επομένως, μόλις επιβεβαιωθεί η αγορά, οι χορηγοί μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν το ABBC Coin για να δοθεί ως reward coin σε κάθε ερωτώμενο που ολοκληρώνει την απάντηση στην έρευνά του.

Το Real Research είναι ένα σχετικά νέο έργο και έχει ήδη περισσότερους από 3.000.000 χρήστες. Επιπλέον, συνεχίζει να αυξάνει ταχέως τη βάση χρηστών του. Η πλατφόρμα φιλοξενεί τo Real Research App και την Sponsor Portal του Real Research. Το πρώτο χρησιμοποιείται κυρίως από χρήστες που απαντούν σε έρευνες και κερδίζουν reward coins. Το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται κυρίως από χορηγούς για τη δημιουργία και την έναρξη μοναδικών ερευνών που θα φτάσουν στο στοχευμένο δημογραφικό τους.

Δίνοντας τελικά τα ABBC Coins ως Reward Coin σε μια δημοφιλή πλατφόρμα όπως η Real Research, η ομάδα του ABBC αναμένει να δει μια τεράστια ώθηση στους χρήστες του ABBC Coin. Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη και για τα δύο μέρη. Η ομάδα της ABBC εκτιμά ότι το ABBC Coin θα δει περίπου 100.000.000 νέους χρήστες μέσα σε αυτό το έτος, χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία. Η ομάδα είναι επίσης πολύ πρόθυμη και ενθουσιασμένη για να δει την αύξηση της αξίας ABBC μέσω αυτής της αναμενόμενης ώθησης στους χρήστες.

Ως εκ τούτου, η ομάδα ABBC εργάζεται αδιάκοπα για να διασφαλίσει ότι αυτή η αναμενόμενη αύξηση των χρηστών θα πάνε ομαλά. Η κοινότητα του ABBC θα ακούσει προφανώς περισσότερες ενημερώσεις μετά από αυτήν την τελευταία εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος ABBC, Jason Daniel Paul Philip, πιστεύει ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει μεγάλη αξία στο οικοσύστημα ABBC.

Επιπλέον, μοιράστηκε τα συναισθήματά του σχετικά με τη συνεργασία λέγοντας,

«Πρώτον, είμαι πολύ ευγνώμων προς τους πιστούς μας χρήστες που έλαβαν την ακλόνητη υποστήριξή τους στο έργο μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχει πράγματι ορόσημο που δεν μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Είμαι υπερήφανος που βλέπω πόσο έχει φτάσει το έργο και ανυπομονώ να δω τις μελλοντικές προσπάθειες του Ιδρύματος ABBC. “

Τελικά, το Ίδρυμα ABBC είναι εκστατιασμένο να δει τους καρπούς αυτής της νέας συνεργασίας. Εκτός από την επίτευξη του επόμενου ορόσημου για την απόκτηση συνολικά 10.000.000 κατόχων κερμάτων ABBC, το Ίδρυμα ABBC είναι ενθουσιασμένο που βλέπει επίσης αύξηση στην αγοραία αξία της ABBC.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: NewsBTC

Published: https://www.newsbtc.com/news/company/abbc-foundation-strikes-new-partnership-with-tnc-groups-real-research/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)