Οι House Democrats φτιάχνουν μια ομάδα εργασίας που θα εστιάζει στα κρυπτονομίσματα

Η εκπρόσωπος Maxine Waters (D-CA), η οποία ηγείται της Επιτροπής Οικονομικών Υπηρεσιών του Σώματος, συγκεντρώνει μέλη του Democratic House σε μια νέα ομάδα εργασίας που επικεντρώνεται στα κρυπτονομίσματα.

Η Waters εντάχθηκε εν συντομία στην Ομάδα Εργασίας της Fintech σε μια εικονική ακρόαση σήμερα σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας. Πήρε την ευκαιρία να επαναλάβει τις ανησυχίες σχετικά με την ανάπτυξη των κρυπτονομισμάτων προτού πει:

“Καθώς τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται εκθετικά, έχω οργανώσει μια ομάδα εργασίας των Δημοκρατικών μελών για να συνεργαστούμε με ρυθμιστές και εμπειρογνώμονες για να κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε αυτήν την ελλιπώς κατανοητή και ελάχιστα ρυθμισμένη βιομηχανία.”

Η Waters έχει από καιρό επικρίνει τα κρυπτονομίσματα, αλλά εντάσσεται σε αυξανόμενες τάξεις ανώτερων ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος για να μιλήσει κριτικά για το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά από τότε που το ransomware έκλεισε τον Colonial Pipeline τον περασμένο μήνα.

Σε μια παρόμοια ακρόαση που επικεντρώθηκε στο CBDC ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής της Γερουσίας την περασμένη εβδομάδα, η γερουσιαστής Elizabeth Warren εξέτασε τα κρυπτονομίσματα και, ιδιαίτερα, την ενεργειακή χρήση του bitcoin mining.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέδειξε επίσης το ransomware ως ζήτημα εθνικής ασφάλειας.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author:

Published:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)