Η Fox Entertainment επενδύει 100 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα Creative Labs NFT Blockchain

Ενώ η πώληση NFTs έχει μειωθεί σημαντικά τον προηγούμενο μήνα, η επένδυση της Fox στο χώρο NFT δείχνει ότι η γιγαντιαία εταιρεία ψυχαγωγίας φαίνεται να βλέπει ένα μέλλον στα NFT. Η Bento Box Entertainment παρουσίασε πρόσφατα σχέδια για την κυκλοφορία μιας κωμωδίας κινούμενων σχεδίων αποκλειστικά για blockchain και η πρόσφατη ανακοίνωση θα δει τους Fox και Bento Box να χρησιμοποιούν το ταμείο για να εντοπίσουν ευκαιρίες ανάπτυξης στον χώρο των NFT. Ο Charlie Collier, διευθύνων σύμβουλος της Fox Entertainment σχολίασε την περίπτωση χρήσης του blockchain στη βιομηχανία τους:

“Η εμφάνιση της τεχνολογίας blockchain έχει γεννήσει μια νέα αγορά που αποτελεί φυσική επέκταση των ταλέντων του Bento Box, mia που επιτρέπει στην ομάδα να υποστηρίζει, να αναβαθμίζει και να επιβραβεύει τους καινοτόμους και καλλιτέχνες με νέους και δημιουργικά συναρπαστικούς τρόπους. Η νέα μας εταιρεία, Blockchain Creative Labs, επίσης υπό τους Scott και Bento Box, θα συμβάλει στη διαμόρφωση και ανάπτυξη του ταχύτατα εξελισσόμενου κόσμου των δημιουργικών ψηφιακών αγαθών και tokens.”

Το Blockchain Creative Labs που επικεντρώθηκε στους θαυμαστές κυκλοφόρησε την πρώτη του σειρά κινουμένων σχεδίων από τον καθιερωμένο δημιουργό Dan Harmon (των “Rick and Morty” και “Community”), με τη μορφή της πρώτης σειράς με επιμέλεια blockchain, KRAPOPOLIS.

“Ο Dan, το Blockchain Creative Labs, το Bento Box και το FOX – χρησιμοποιώντας τη βραδιά του animation, το Animation Domination – θα επικεντρωθούν στους θαυμαστές από την πρώτη μέρα, επιμελώντας το περιεχόμενο που σχετίζεται με την KRAPOPOLIS στο blockchain από την ανάπτυξη χαρακτήρων μέχρι την πρεμιέρα νύχτα το 2022. “

Το KRAPOPOLIS και οι μελλοντικές σειρές θα διαχειρίζονται η Bento Box Entertainment καθώς και η πώληση όλων των αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των NFTs μοναδικού χαρακτήρα και υποβάθρου και GIF. Οι θαυμαστές θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές εμπειρίες και ανταμοιβές μέσω της πλατφόρμας.

Παρά το γεγονός ότι ολόκληρη η βιομηχανία NFT φαίνεται να βρίσκεται σε παρακμή, το γεγονός ότι ένα μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, και ορισμένα βασικά στοιχεία της βιομηχανίας, συνδέονται με το έργο NFT της Fox Entertainment φαίνεται να υποδηλώνει ότι αναμένεται κάποια μακροζωία από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας .

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Samantha Dunn

Published: https://cryptodaily.co.uk/2021/06/fox-entertainment-invests-100-million-into-blockchain-nft-platform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)