Ανάλυση τιμών Bitcoin, Dogecoin: 16 Ιουνίου 2021

Η αγορά κρυπτονομισμάτων επιστρέφει sto κόκκινο χρώμα, με τα coins να σημειώνουν μικρές απώλειες. Το Bitcoin έφτασε σε ένα φράγμα ελαφρώς πάνω από 41.000 $, περιορίζοντας την προσφορά για κέρδη στα 50.000 $. Εν τω μεταξύ, to Ethereum απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιο στα 2.650 $, διευθετώντας τη βραχυπρόθεσμη υποστήριξη στα 2.500 $. Από την άλλη πλευρά, το Ripple έχει κολλήσει μεταξύ 0,8 και 0,9 $.

Bitcoin: 
Το εμβληματικό κρυπτονόμισμα αντιμετωπίζει μια πρόκληση με πάνω από 40.000 $. Ως εκ τούτου, η υπέρταση αυξάνεται εν μέσω μιας dwindling tail force.

Πολλοί επενδυτές περίμεναν μια γρήγορη άνοδο στα 50.000 $, αφού το Bitcoin έσπασε το εμπόδιο στα 40.000 $ για πρώτη φορά τον Ιούνιο. Ωστόσο, η εξάντληση φαίνεται να επιστρέφει καθώς το BTC καθυστερεί την αναμενόμενη άνοδο.

Εάν η υποστήριξη στο 200 Simple Moving Average (SMA) στο τετράωρο γράφημα δεν διατηρηθεί, προβλέπουμε το BTC να πέσει στα 36.000 $ προτού ξεκινήσει μια άλλη αποστολή ανάκτησης. Σημειώστε ότι το MACD ενδέχεται να μετατραπεί σε bearish σύντομα, προσθέτοντας έτσι βάρος στην bearish προοπτική.

Διάγραμμα τεσσάρων ωρών BTC / USD
BTC/USD price chart

Ένα golden cross pattern μπορεί να εμφανιστεί με το 50 SMA πέρασμα πάνω από το 100 SMA στην πιο φωτεινή πλευρά. Αυτό είναι ένα ανοδικό σήμα που θα μπορούσε να μετατρέψει την τάση προς τα πάνω βραχυπρόθεσμα.

Dogecoin: 
Το Dogecoin ξεκινάει στα 0,31 $ μετά από έντονη αντίσταση στο 50 SMA στο γράφημα των τεσσάρων ωρών. Εάν η ζώνη συμφόρησης αυτών των πωλητών δεν ξεπεραστεί, η ανάκτηση δεν θα συμβεί γρήγορα.

Συνειδητοποιήστε ότι το MACD δεν έχει καθορισμένη κατεύθυνση, υπονοώντας ότι η ενοποίηση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Στο κάτω μέρος, η άμεση υποστήριξη παρέχεται στα 0,3 $ και πρέπει να κρατηθεί για να διασφαλιστεί ότι αποφεύγονται απώλειες προς 0,24 $.

Διάγραμμα τεσσάρων ωρών DOGE / USD

DOGE/USD price chart

Ένα καθημερινό κλείσιμο άνω των 50 SMA θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους αγοραστές να επιστρέψουν στην αγορά. Η αύξηση της αγοραστικής πίεσης πιθανότατα θα ενισχύσει το meme coin. Κάποια αντίσταση αναμένεται στα 0,35 $, αλλά αν σπάσει, τα κέρδη μπορεί να επεκταθούν στα 0,4 $.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: John Isige

Published: https://coingape.com/86738-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)