4 λόγοι για να είσαι bullish καθώς το Bitcoin ανεβαίνει πάνω από τα $ 40K

Παρόλο που το bitcoin έχει ήδη προσθέσει 10.000 δολάρια αξίας σε μια εβδομάδα και έφτασε τα 40.000 $, ορισμένα χαρακτηριστικά της αλυσίδας υποδηλώνουν ακόμη περισσότερες ανοδικές εξελίξεις. Από την αναλογία Stablecoin έως την αύξηση των ενεργών διευθύνσεων σε εταιρείες που αγοράζουν και οι κάτοχοι εξακολουθούν να κατέχουν.

Λόγος 1: Αναλογία Bitcoin προς Stablecoin
Σύμφωνα με δεδομένα από το CryptoQuant, ο oscillator αναλογίας Bitcoin προς stablecoin έχει περάσει σε bullish περιοχή. Αυτή η μέτρηση υπογραμμίζει την αναλογία του αριθμού των bitcoin προς τα stablecoin που είναι αποθηκευμένα σε όλα τα ανταλλακτήρια.

Η εταιρεία ανάλυσης δήλωσε ότι αυτή η μέτρηση έχει «τέλειο ποσοστό επιτυχίας BTFD από το 2019». Το CryptoQuant ενθάρρυνε τους BTC bulls προσθέτοντας, “απλώς εκτύπωσε ένα άλλο buy signal”, καθώς τα σταθερά νομίσματα που κάθονταν σε exchanges έχουν αντικαταστήσει πολύ τα bitcoin, υποδηλώνοντας περισσότερες πιθανές αγορές.

Bitcoin to Stablecoin Ratio Oscillator. Source: CryptoQuant

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin Stablecoin Supply Ratio, το οποίο λειτουργεί παρόμοια, έχει επίσης μειωθεί τους τελευταίους μήνες.

Λόγος 2: Πιάσαμε τον πάτο;
Ο Jurrien Timmer, διευθυντής της Global Macro της Fidelity Investments, εξέφρασε επίσης γνώμη για τις πρόσφατες εξελίξεις στις τιμές του BTC. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι η τεράστια πτώση των τιμών στα 30.000 $ ήταν στην πραγματικότητα το κατώτατο σημείο.

Έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα συγκρίνοντας το γράφημα BTC / USD με το GS Retail Favorites Basket. Η ιστορία δείχνει ότι ο συσχετισμός μεταξύ των δύο ήταν σχετικά υψηλός, υποδηλώνοντας ότι το bitcoin θα μπορούσε πράγματι να μιμείται την basket απόδοση.

Bitcoin Price Compared to GS Retail. Source: Twitter

Λόγος 3: Οι εταιρείες συνεχίζουν να αγοράζουν, θεσμικός έπαινος
Ενώ ορισμένες αναφορές έδειξαν ότι οι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές είχαν πουλήσει τις συμμετοχές τους στο BTC κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συντριβής, άλλοι έχουν διπλασιαστεί μόνο. Αυτή είναι η περίπτωση της MicroStrategy.

Ο γίγαντας της επιχειρηματικής ευφυΐας που αναφέρεται στο NASDAQ του Michael Saylor σχεδιάζει να διαθέσει άλλα 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο κύριο κρυπτονόμισμα μετά από νέα προσφορά μετοχών.

Η εκτελεστική εξουσία, η οποία έγινε μεταξύ των πιο σημαντικών bulls του BTC τον περασμένο χρόνο, δήλωσε στο Twitter για να ενημερώσει όσους σκοπεύουν να έχουν το 5% των χαρτοφυλακίων τους στο περιουσιακό στοιχείο ότι το υπόλοιπο 95% θα «δαιμονοποιηθεί από το bitcoin».

Είναι ενδιαφέρον ότι αναφερόταν στον Paul Tudor Jones III. Ο διακεκριμένος διαχειριστής hedge fund, ο οποίος περιέγραψε τα οφέλη του BTC πριν από ένα χρόνο μετά την εκδήλωση της πανδημίας COVID-19, επαίνεσε το κρυπτονόμισμα για άλλη μια φορά σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξη.

Το συνέκρινε με τα μαθηματικά, που ήταν εδώ για χιλιάδες χρόνια και θα είναι εδώ για χιλιάδες ακόμη. Κατά συνέπεια, ο Τζόουνς ήθελε να αυξήσει τις συμμετοχές του στο BTC ώστε να αντιπροσωπεύει το 5% του χαρτοφυλακίου του. Τέτοια κομπλιμέντα που προέρχονται από έναν από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές αυτής της γενιάς θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως ένα bullish σήμα.

Λόγος 4: Οι Hodlers συνεχίζουν να κάνουν Hodling
Στην εβδομαδιαία αναθεώρησή του στην αγορά, η Glassnode μίλησε για το ρόλο των λεγόμενων HODLers – επενδυτών που έχουν αγοράσει τα περιουσιακά τους στοιχεία πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και αρνούνται να τα πουλήσουν ή ακόμη και να τα εμπορεύσουν.

Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία ανάλυσης εξέτασε μακροχρόνιους κατόχους που “περιλαμβάνουν όλους τους αγοραστές κερμάτων πριν από τις 10 Ιανουαρίου 2021″.

Το διάγραμμα του Glassnode παρακάτω δείχνει ότι «ένας πολύ μεγάλος όγκος tokens αγοράστηκε στην πρώιμη αγορά bull και παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αχρησιμοποίητο. Το τρέχον ποσοστό ωρίμανσης είναι πάνω από 400k BTC / μήνα, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 160K BTC που εκτιμήσαμε ότι πωλήθηκαν, κυρίως από βραχυπρόθεσμους κατόχους, κατά τη διάρκεια του συμβάντος του Μαΐου. ”

Bitcoin Long-Term Holders' Behavior. Source: Glassnode

Και, ίσως ένας λόγος μπόνους είναι οι ενεργές διευθύνσεις στο δίκτυο Bitcoin. Αυτή η δραστηριότητα συνδέεται συνήθως με την τιμή του BTC, με τον γενικό κανόνα που υποδηλώνει ότι όσο περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το blockchain, τόσο πιο έντονη απόδοση εμφανίζεται.

Οι ενεργές διευθύνσεις έχουν αναπηδήσει από το χαμηλό στις αρχές Ιουνίου των 715.000 τέτοιων πορτοφολιών σε μόλις ένα εκατομμύριο. Είναι ακόμα πολύ κάτω από το υψηλό των 1,4 εκατομμυρίων στα μέσα Απριλίου (ενδιαφέρον είναι ότι, το BTC πήγε προς το τελευταίο ATH του εκείνο το σημείο), αλλά η αύξηση των δέκα ημερών θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα ανοδική.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author:  

Published: https://cryptopotato.com/4-reasons-to-be-bullish-as-bitcoin-breaks-back-above-40k/?fbclid=IwAR2z_ZfHxMUsP1D4HpwW4mHTs4qz2xRLeVlRGKRQR2gpMtAr4d9SRUddhns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)