Η Grayscale προσθέτει 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Σε ένα πρόσφατο tweet, η Grayscale Investments ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, το συνολικό ποσό των κρυπτονομισμάτων που διαχειρίζεται η ομάδα της ανήλθε σε 35,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, η εταιρεία κοινοποίησε ότι η συνολική αξία του AUM ήταν 33,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, η Grayscale Investments συνεχίζει να βλέπει εκροές από τα κρυπτονομίσματα της με το GBTC αξίας 23.298 Bitcoins που θα ξεκλειδωθούν αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

8096_1

Η ποσότητα της Grayscale Investments σε BTC και altcoins αυξάνεται στην τιμή
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η θυγατρική DCG της Barry Silbert, Grayscale, έχει προσθέσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην αξία των Bitcoin, Ethereum, LINK, Livepeer, Zcash, Litecoin κ.λπ.

Το Bitcoin έχει ανακτήσει το επίπεδο των $ 40.000 και τώρα το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα της Grayscale αξίζουν περισσότερο.

Οι επενδυτές συνεχίζουν να αποσύρουν κεφάλαια
Η Grayscale Investments απαιτεί από τους επενδυτές να κλειδώσουν τις μετοχές τους που βασίζονται σε Bitcoin (GBTC) που αγοράστηκαν στην εταιρεία για περίοδο έξι μηνών. Μετά από αυτό επιτρέπεται να τα πουλήσουν σε ελεύθερες αγορές.

Τα δεδομένα που παρέχονται από την υπηρεσία ανάλυσης Bybt δείχνουν ότι οι αποσύρσεις από τα trust της Grayscale συνεχίζονται. Μόνο το Litecoin και το Livepeer έχουν δει εισροές σε μηνιαία, εβδομαδιαία και 24ωρη βάση.

Όσον αφορά τα άλλα περιουσιακά στοιχεία, οι επενδυτές αποσύρουν ως επί το πλείστον τις μετοχές τους, εκτός από την ZEC και τα πρόσφατα προστιθέμενα κρυπτονομίσματα των FIL, LINK, LPT (μηνιαία και εβδομαδιαία δεδομένα) και MANA (σε μηνιαία βάση).

Εν τω μεταξύ, η GBTC συνεχίζει τις συναλλαγές με έκπτωση 11,27%. Δεν έχουν παρατηρηθεί εισροές δεδομένου ότι η Bitcoin Trust δεν τις αποδέχεται αυτήν τη στιγμή.

8096_0

Η Grayscale πρόκειται να ξεκλειδώσει άλλα 23.298 Bitcoins σε GBTC
Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκλειδώσει ένα κενό ύψους GBTC αξίας 23.298 Bitcoin (932.733.100 $) αργότερα αυτήν την εβδομάδα, όπως ανέφερε ο Κινέζος δημοσιογράφος Κόλιν Γου.

Επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσό των μετοχών BTC που θα ξεκλειδωθούν αυτόν τον μήνα θα είναι 12.200 BTC στις 21 Ιουνίου. Αυτό ισοδυναμεί με 488.425.780 $.

16,24K Bitcoins σε GBTC θα κυκλοφορήσουν στις 18 Ιουλίου.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Yuri Molchan

Published: https://u.today/grayscale-adds-2-billion-in-bitcoin-and-other-cryptocurrencies-over-weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)