Το IoTeX και το Polygon υποστηρίζουν τώρα ανταλλαγές cross-chain token μέσω ioTube

Το IoTeX ανακοίνωσε την προσθήκη του Polygon (Matic) στο αναπτυσσόμενο δίκτυο των cross-chain swappable tokens. Το Polygon είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα blockchain στο χώρο και αυτή η συνεργασία θα προσφέρει ακόμη περισσότερη ρευστότητα στο δίκτυο IoTeX.

Ένα μέλος της ομάδας IoTeX έγραψε:

«Η προσθήκη υποστήριξης Polygon στη γέφυρα διακλαδικής αλυσίδας ioTube είναι μόνο το πρώτο ορόσημο στη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Polygon. Στο μέλλον, θα ενεργοποιήσουμε πιο συναρπαστικές περιπτώσεις χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς “Real-World NFTs” και δεδομένων έξυπνων συσκευών στο δίκτυο Polygon “.

Έκδοση 4 του IoTube
Οι χρήστες του Polygon μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη γέφυρα ioTube cross-chain, η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Η κωδικοποίηση ioTube είναι ανοιχτή σε όλους για έλεγχο στο GitHub και είναι επίσης συμβατή με το ioPay και το Metamask.

Τα διαθέσιμα tokens μέσω της γέφυρας είναι προς το παρόν: MATIC, wMATIC (τυλιγμένο), WETH, wBTC, DAI, USDT, USDC, SUSHI, QUICK και AAVE.

Για να είναι δυνατή η μεταφορά cross-chain token, χρησιμοποιούνται smart contracts στην προέλευση, καθώς και στην αλυσίδα προορισμού. Η διαδικασία ξεκινά όταν ένας χρήστης καταθέτει περιουσιακά στοιχεία στην Αλυσίδα Α μέσω ενός «cashier contract». Πολλοί μάρτυρες επαληθεύουν το συμβάν και στέλνουν υπογραφή στο δίκτυο αναμετάδοσης, το οποίο δίνει εντολή σε συμβόλαιο επικυρωτή στην Αλυσίδα Β να κόψει το αντίστοιχο ποσό των tokens που κατατέθηκαν στην Αλυσίδα A.

Μόλις σταλούν τα token σε όλη τη γέφυρα του ioTube και μετατραπούν στις αλυσίδες Polygon, Ethereum και BSC, τότε μπορούν να ανταλλαχθούν στα αντίστοιχα ανταλλακτήρια mimo (IoTeX), Quickswap (Polygon), Uniswap (Ethereum) και PancakeSwap (BSC ). Προβλέπονται περισσότερες διακλαδικές ενοποιήσεις για το μέλλον

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Laurie Dunn

Published: https://cryptodaily.co.uk/2021/06/IoTeX-Polygon-support-cross-chain-token-swaps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)