Το Bitcoin (BTC) ανέβηκε σήμερα 12%, αλλά το συναίσθημα του πλήθους για τα Altcoins γίνεται αρνητικό. Είναι το τέλος του Bull Run;

Η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί κατά 8% από τη συγγραφή αυτής της ιστορίας με το Bitcoin (BTC) να αυξάνει 12%, παίρνοντας τη συνολική κυριαρχία του στην αγορά πάνω από 45%. Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε με τον Elon Musk δηλώνοντας ότι η Tesla θα αποδεχτεί για άλλη μια φορά πληρωμές Bitcoin (BTC) μόλις το 50% του BTC mining ενεργοποιήσει τις ανανεώσιμες πηγές.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, 13 Ιουνίου, ο Musk απάντησε σε ένα tweet που ισχυρίστηκε ότι ο επικεφαλής της Tesla χειραγωγούσε την τιμή BTC και ήταν υπεύθυνος για το pump and dump. Απαντώντας σε αυτό, ο Musk είπε:

«Αυτό είναι ανακριβές. Η Tesla πούλησε μόνο το 10% των συμμετοχών για να επιβεβαιώσει ότι το BTC θα μπορούσε να εκκαθαριστεί εύκολα χωρίς να κινηθεί η αγορά. Όταν υπάρχει επιβεβαίωση εύλογης (~ 50%) χρήσης καθαρής ενέργειας από miners με θετική μελλοντική τάση, η Tesla θα συνεχίσει να επιτρέπει συναλλαγές Bitcoin ».

Αυτή η διαβεβαίωση από το Musk ήταν αρκετή για τους λάτρεις του Bitcoin για να αυξήσουν την τιμή του. Ωστόσο, τα 40.000 $ είναι μια κρίσιμη αντίσταση και οποιαδήποτε κίνηση πάνω από αυτήν θα επιβεβαιώσει μόνο μια βιώσιμη κίνηση προς τα βόρεια. Την περασμένη εβδομάδα, ο Michael Saylor της MicroStrategy μαζί με άλλους παίκτες της βιομηχανίας Bitcoin mining της Βόρειας Αμερικής ξεκίνησαν το Συμβούλιο Bitcoin mining που στοχεύει να οδηγήσει τη βιομηχανία σε λύσεις ανανεώσιμων και βιώσιμων πηγών ενέργειας για mining.

Το συναίσθημα του πλήθους για τα κορυφαία Altcoins γίνεται αρνητικό
Μαζί με το BTC σήμερα, ακόμη και τα altcoins έχουν καταγράψει ένα καλό μειονέκτημα. Και τα δέκα κορυφαία altcoins έχουν σημειώσει αύξηση τιμών 5-10%. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να διαπραγματεύονται με τις βασικές αντιστάσεις.

Ο πάροχος δεδομένων On-chain Santiment δείχνει ότι το συναίσθημα του πλήθους για μερικά από τα κορυφαία altcoins όπως το Ethereum (ETH), το Cardano (ADA), το XRP και το Polkadot (DOT) έχουν γίνει αρνητικά. Ωστόσο, σημειώνει επίσης ότι είναι η ώρα για τους crypto bulls να μαζέψουν περισσότερα εφόδια.

Ένας άλλος δημοφιλής Κινέζος δημοσιογράφος της αγοράς κρυπτονομισμάτων, ο Κόλιν Γου σημειώνει επίσης ότι το pullback των altcoin είναι σχεδόν το μισό από αυτό του Bitcoin. Επίσης, οι όγκοι συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στα CeFi και DeFi μειώθηκαν. Ο Wu επισημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το τέλος της σεζόν altcoin και επίσης το τέλος του bull run.

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author:  Bhushan Akolkar

Published: https://coingape.com/bitcoin-btc-jumps-11-today-but-crowd-sentiment-for-altcoins-turn-negative-end-of-bull-run/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)