Σχεδόν το 25% του συνόλου του Ethereum είναι κλειδωμένο σε smart contracts

Το Ethereum συνεχίζει να γίνεται ουσιαστικά ισχυρότερο όσον αφορά το αποκεντρωμένο χρηματοοικονομικό επίπεδο και σχεδόν το ένα τέταρτο της προσφοράς είναι πλέον κλειδωμένο σε smart contracts.

Ο παρατηρητής της βιομηχανίας και ο ιδρυτής του ETHhub, Anthony Sassano, σημείωσε ότι το ποσό τoy ETH που κλειδώνεται σε smart contracts είναι παρόμοιο με αυτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DAO στα μέσα του 2016.

“Το ποσό του ETH στα smart contracts είναι τώρα σε παρόμοιο επίπεδο με αυτό που ήταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DAO (περίπου 23% του συνόλου της ETH).”

Πρόσθεσε ότι εκείνη την εποχή, αξίζει 230 εκατομμύρια δολάρια όταν η τιμή του ETH ήταν περίπου 13 $ Σήμερα, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 63 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το διάγραμμα απεικονίζει την άνοδο κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς, όταν το Ethereum ξεχύθηκε στο DAO, τον πρώτο αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό που ξεκίνησε στο blockchain Ethereum, αφού συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια μέσω πώλησης token.

Το DAO παραβιάστηκε λόγω ευπάθειας στη βάση κώδικα και το blockchain Ethereum έκανε hard fork για να αποκαταστήσει τα κλεμμένα κεφάλαια, με αποτέλεσμα το δίκτυο να χωριστεί σε Ethereum και Ethereum Classic.

Ο Sassano σημείωσε επίσης ότι υπήρχε πάνω από ένα εκατομμύριο ETH σε bridge contract στο Binance Smart Chain.

ETH 2.0 τελευταία νέα
Πολλά από αυτά τα ETH είναι κλειδωμένα στο συμβόλαιο κατάθεσης Beacon Chain. Σύμφωνα με το ETH 2.0 Launchpad, επί του παρόντος υπάρχουν 5,42 εκατομμύρια ETH στο blockchain.

Σε τρέχουσες τιμές, αυτό εκτιμάται ότι ανέρχεται σε περίπου 13,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντιπροσωπεύει επίσης το 4,65% του συνόλου της προσφοράς και περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου των ETH είναι κλειδωμένο σε όλες τις έξυπνες συμβάσεις αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Το staking rewards μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς περισσότερα ETH είναι κλειδωμένα στο συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή δημιουργεί απόδοση 6,7% ετησίως. Το δίκτυο έχει 165.000 ενεργούς validators, αριθμός που έχει αυξηθεί 250% από τις αρχές του 2021.

Όπως αναφέρθηκε από το BeInCrypto, τα βασικά στοιχεία του Ethereum είναι προς το παρόν σταθερά και έχουν ενισχυθεί έναντι του bitcoin κατά το τελευταίο έτος.

Προοπτικές τιμών Ethereum
Την ώρα της γραφής του άρθρου, το Ethereum σημείωσε άνοδο 5,7% την ημέρα στα 2.480 $.

Το περιουσιακό στοιχείο έχει επί του παρόντος έκπτωση 43% από το υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, αλλά φαίνεται ότι έχει βρει σταθερή υποστήριξη γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Martin Young

Published: https://beincrypto.com/nearly-25-ethereum-locked-in-smart-contracts/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)