Η Goldman Sachs σχεδιάζει να προσφέρει στους πελάτες της μελλοντικά συμβόλαια και επιλογές ethereum

Η κίνηση αναμένεται “τους επόμενους μήνες”, ανέφερε η δημοσίευση, επικαλούμενη τον Mathew McDermott, επικεφαλής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Goldman.

Η Goldman Sachs κινήθηκε για επανεκκίνηση των υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων φέτος εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος μεταξύ θεσμικών επενδυτών και της δικής της πελατειακής βάσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Ο πυρήνας αυτών των προσφορών έχει επικεντρωθεί σε παράγωγα που συνδέονται με κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin.

Η megabank της Wall Street έχει κινηθεί για να ενισχύσει τις επενδύσεις της στον χώρο των κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες ημέρες. Η Goldman ηγήθηκε ενός γύρου χρηματοδότησης ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την Coin Metrics, μια συμφωνία που είδε τον McDermott να εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο της εκκίνησης δεδομένων.

Η Goldman ήταν μεταξύ των επενδυτών στο γύρο Blockdaemon της σειράς Α, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη Goldman να συνεισφέρει 5 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο των 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Goldman φαίνεται να κοιτάζει και άλλες επενδύσεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

«Εξετάζουμε πολλές διαφορετικές εταιρείες που ταιριάζουν στη στρατηγική μας κατεύθυνση», δήλωσε ο McDermott στη δημοσίευση.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Michael McSweeney

Published:  https://www.theblockcrypto.com/linked/108364/goldman-sachs-ether-derivatives-plans-bloomberg?fbclid=IwAR2zdw0NCYaJ2m6TObkbIjvXipGtnQagopGZuN8t4htURvCiXPuSgYMBmY8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)