Το Tron (TRX) χτυπά ένα νέο ορόσημο 5,26 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών καθημερινά

Το δίκτυο blockchain του Tron (TRX) έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών σε πολλές μετρήσεις.

Κατ ‘αρχάς, οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του Tron έχουν φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα 5,26 εκατομμύρια. Αυτό το ορόσημο εντοπίστηκε και παρατηρήθηκε από το μέλος της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, Crypto Petrov, ο οποίος επεσήμανε επίσης ότι το Tron είχε επίσης σημειώσει υψηλό υψηλότερο όλων των εποχών στις καθημερινές συναλλαγές με αξία 6,224 εκατομμύρια.

Τα υψηλότερα όλων των εποχών της Tron από την άποψη των καθημερινών ενεργών χρηστών και του αριθμού των ημερήσιων συναλλαγών απεικονίστηκαν μέσω των ακόλουθων δύο γραφημάτων, ευγενική προσφορά του Tronscan.org.


Οι συνολικοί μοναδικοί λογαριασμοί του Tron ξεπερνούν τα 38,58 εκατομμύρια

Μια άλλη μέτρηση Tron για να επιτύχει την υψηλότερη τιμή όλων των εποχών είναι ο μοναδικός αριθμός διευθύνσεων του δικτύου. Σύμφωνα με το Tronscan.org, το δίκτυο φιλοξενεί πλέον περισσότερες από 38,58 εκατομμύρια μοναδικές διευθύνσεις όπως απεικονίζονται στο ακόλουθο γράφημα με την ευγενική παραχώρηση του ιστότοπου παρακολούθησης.

Ο μέσος όρος κίνησης 200 ημερών του Tron είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του TRX

Όσον αφορά τη δράση των τιμών, το Tron (TRX) διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 0,068 $ με τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών (πράσινο) να παρέχει την τελευταία γραμμή άμυνας πριν εισέλθει στο bear έδαφος, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

Επίσης, από το γράφημα, μπορεί να παρατηρηθεί ότι το Tron (TRX) εκτύπωσε ένα μοτίβο διπλού επιπέδου μεταξύ των μηνών Απριλίου και Μαΐου, όταν οι αγορές κρυπτονομισμάτων βρίσκονταν σε ανοδική περιοχή. Το Tron υπέστη έκτοτε πτώση στο σετ των 0,05563 δολαρίων στα τέλη Μαΐου, καθώς το crypto-fuaiupu αφορούσε τα ακόλουθα τρία γεγονότα ειδήσεων.

  1. Η Tesla σταματά το Bitcoin ως επιλογή πληρωμής για νέα αυτοκίνητα
  2. Οι εικασίες ότι οι Elon Musk και Tesla είχαν πουλήσει το Bitcoin τους
  3. Η Κίνα επανέλαβε την απαγόρευση του Bitcoin mining και των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων το 2018

Τη στιγμή της γραφής, το Tron παρουσιάζει κάποια αδυναμία, όπως αποδεικνύεται από τη μείωση του ημερήσιου όγκου συναλλαγών και την καθημερινή MACD που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη βασική γραμμή. Αυτή η αδυναμία θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα το Tron να χάσει το MA 200 ημερών ως υποστήριξη, οδηγώντας έτσι σε τάση bear. Επιπλέον, συνιστάται προσοχή κατά τη διαπραγμάτευση του Tron (TRX) καθώς το Bitcoin συνεχίζει να ενοποιείται μεταξύ των τιμών των 30.000 $ και των 40.000 $.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: John P. Njui

Published: https://en.ethereumworldnews.com/tron-trx-hits-a-new-milestone-of-5-26m-daily-active-users/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)