Ο συνιδρυτής του Ethereum Anthony Di Iorio στοιχηματίζει γερά στο μέλλον του Cardano και του Polkadot

Ο Anthony Di Iorio, Καναδός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της κορυφαίας πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων Ethereum, δήλωσε ότι πιστεύει στις δυνατότητες των Cardano (ADA) και Polkadot (DOT).

Σε μια συνέντευξη με τον υποστηρικτή των κρυπτονομισμάτων Anthony Pompliano, ο Di Iorio, ο οποίος είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της καναδικής startup blockchain Decentral και crypto πορτοφόλι Jaxx, αποκάλυψε ότι διαθέτει ένα διαφοροποιημένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με πολλά κορυφαία projects, όπως Cardano και Polkadot.

Ένας μεγάλος fun των Cardano και Polkadot
Είπε:

«Τώρα έχω παει πίσω στην απλότητα. Συμμετέχω σε διάφορα έργα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου βρίσκεται στα κορυφαία έργα. Είμαι οπαδός του Polkadot, είμαι οπαδός του Cardano. “

Ο Ντι Ιόριο συνέχισε να αφηγείται γιατί ήταν τόσο σίγουρος για το μέλλον αυτών των δύο έργων. Είχε ενταχθεί στην ομάδα ανάπτυξης του Ethereum νωρίτερα το 2012, όταν γνώρισε τον Vitalik Buterin σε συνέδριο Bitcoin.

Έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με άλλους συνιδρυτές του Ethereum, όπως ο Vitalik Buterin, τον ιδρυτή του Cardano, Charles Hoskinson, και τον σημερινό διευθύνων σύμβουλο της Polkadot, Gavin Wood.

Ο Ντι Ιόριο παραδέχτηκε ότι ενώ εργαζόταν με αυτούς τους άντρες, ήξερε ότι ήταν προσανατολισμένοι σε στόχους και θα βοηθούσαν να προωθήσουν αυτά τα έργα.

Συνέχισε:

«Μεγάλος θαυμαστής του Charles, ας το πούμε αυτό. Ξέρετε, λαμβάνοντας μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις με τον τρόπο που κάνουν πράγματα, πολύ περισσότερο από την ακαδημαϊκή πλευρά του τι έχουν κάνει και φέρνουν τα πράγματα μπροστά. Πραγματικός μεγάλος θαυμαστής του Γκάβιν Γουντ… Γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά από τις μέρες μας στο Ethereum – και γνωρίζοντας την κίνηση τους και γνωρίζοντας την ανταγωνιστικότητά τους και την εξυπνάδα τους – μπόρεσα να δω αυτά τα έργα τα τελευταία χρόνια και να ξέρω ότι θα φτάσουν εκεί έχουν φτάσει. “

Δεν χάνεται στο DeFi
Παρά την πρόσφατη διαφημιστική εκστρατεία για το DeFi, ο Dioror επεσήμανε ότι διατηρεί τις επενδύσεις του απλές και επενδύει σε μεγαλύτερα έργα.

«Τα περισσότερα από τα πράγματα μου είναι στα κορυφαία project, Ether, Bitcoin, Cardano, Polkadot. Μου αρέσει και ο Κόσμος. Και υπάρχουν μερικοί άλλοι, αλλά δεν χάνομαι σε όλα τα πράγματα του DeFi. Νομίζω ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, ούτε αρκετή ενέργεια. Είναι ένα gig πλήρους απασχόλησης το να τρέχεις πολλά από αυτά και να συνεχίζεις να παρακολουθείς τα πράγματα, οπότε έχω απλοποιήσει τη ζωή μου αρκετά τα τελευταία χρόνια. “

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author:  

Published: https://cryptopotato.com/ethereum-co-founder-anthony-di-iorio-bets-big-on-the-future-of-cardano-and-polkadot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)