Η Ripple προσλαμβάνει νέο δικηγόρο καθώς τα δικαστήρια συζητούν τη δίκαιη ειδοποίηση

H Ripple είδε δύο σημαντικές νομικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. Έχει προσθέσει έναν νέο δικηγόρο στη νομική του ομάδα και αμφισβητεί μια βασική κατηγορία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Ο ειδικός που συμμετέχει στη νομική υπόθεση του Ripple
Η Nicole Tatz της Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP έγινε μέλος της νομικής ομάδας του Ripple, όπως ανακοίνωσε ο James. Κ. Filan σήμερα.

Οι ειδήσεις αντιμετωπίστηκαν με μικτή υποδοχή. Σε θετικό σημείο, η Tatz έχει ένα υπόβαθρο στις κυβερνητικές έρευνες «με ιδιαίτερη έμφαση στις διαφορές κινητών αξιών». Έχει εκπροσωπήσει πελάτες μπροστά σε πολλές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της SEC.

Αυτό υποδηλώνει ότι είναι ιδανική για τη Ripple, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι εκμεταλλεύεται μη εγγεγραμμένη προσφορά κινητών αξιών από την SEC.

Ωστόσο, άλλοι σημείωσαν ότι η προσθήκη ενός νέου δικηγόρου στην υπόθεση σημαίνει ότι θα μπορούσε να παραταθεί η δικαστική διαδικασία.

H Ripple αμφισβητεί τη δίκαιη ειδοποίηση
Στην τελευταία εξέλιξη της υπόθεσης, οι δικηγόροι του Ripple ισχυρίστηκαν ότι η SEC δεν παρείχε δίκαιη ειδοποίηση πριν από την αγωγή.

Η SEC ισχυρίστηκε αρχικά ότι δόθηκε δίκαιη ειδοποίηση στη Ripple ότι οι πωλήσεις XRP της θα μπορούσαν να είναι παράνομες. Αναφέρθηκε σε μια έκθεση από την έκθεση της Cornerstone Research που περιγράφει αρκετές προηγούμενες παραβιάσεις.

Σε ένα νέο SurReply, ο δικηγόρος James K. Filan ισχυρίστηκε ότι η SEC βασίστηκε σε ένα έγγραφο που δεν ισχύει για την κατάσταση της Ripple. Υποστηρίζει ότι η εταιρεία διεξήγαγε μια συνεχή πώληση tokens και όχι μια εφάπαξ ICO, ενώ η έκθεση Cornerstone επικεντρώθηκε μόνο στην τελευταία.

“Από περισσότερες από 70 περιπτώσεις που αναφέρονται στην έκθεση Cornerstone, εκτός της Ripple, καμία δεν φέρεται να παραβιάζει την απαίτηση εγγραφής του άρθρου 5 για την πώληση ψηφιακών στοιχείων εκτός του πλαισίου της ICO”, εξήγησε ο Filan.

Η SEC απάντησε στους ισχυρισμούς της Ripple. Αναφέρει ότι η Ripple έχει προβάλει έναν «εσφαλμένο χαρακτηρισμό» των ισχυρισμών της σχετικά με τη δίκαιη ειδοποίηση. Πρόσθεσε ότι η δίκαιη ειδοποίηση δεν απαιτεί «ακριβή αποδεικτικά στοιχεία».

Πότε θα τελειώσει η αγωγή;
Η SEC υπέβαλε αγωγή εναντίον της Ripple τον Δεκέμβριο, ισχυριζόμενη ότι οι πωλήσεις του διακριτικού XRP της εταιρείας παραβίαζαν τους κανονισμούς κινητών αξιών.

Διάφορες εκτιμήσεις προβλέπουν ότι η αγωγή θα μπορούσε να λήξει το Σεπτέμβριο του 2021 το νωρίτερο. Λιγότερο αισιόδοξες εκτιμήσεις υποδηλώνουν ότι οι νομικές διαδικασίες δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι κάποιο χρόνο το 2023.

Παρά την ταλαιπωρία της αγωγής, η Ripple διπλασιάζει τις επιχειρηματικές της προοπτικές. Μετά από πολλές διαγραφές από ανταλλακτήρια στις ΗΠΑ, η εταιρεία λέει ότι έχει ισχυρή παρουσία στην αγορά της Ασίας-Ειρηνικού. Η Ripple σκοπεύει επίσης να εκτελέσει IPO μετά τη λήξη της αγωγής.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Mike Dalton

Published: https://cryptobriefing.com/ripple-hires-new-lawyer-as-courts-discuss-fair-notice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)