Ανάλυση τιμής Bitcoin: Το BTC αναμένει ένα breakout μετά από μεγάλο μήνα ενοποίησης

Από τότε που το BTC έπεσε σχεδόν το 60% από το ATH, έχει πεταχτεί πίσω και περιμένει ένα breakout. Οι επενδυτές συνεχίζουν να κατακλύζονται από bullish & bearish ειδήσεις που έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναποφασιστικότητα σε όλο τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Οι Bulls θέλουν να πιστέψουν ότι η αγορά bull συνεχίζεται και οι bears ζητούν την έναρξη της αγοράς bear.

Εξετάζοντας το διάγραμμα, μπορούμε να δούμε ότι η υποστήριξη των 31.000 $ έχει μειώσει την τιμή BTC μέχρι στιγμής. Κάθε φορά που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αναβιώνει αμέσως 25% + σε 37.000 $. Αυτό μας λέει ότι οι bulls είναι ακόμα στην αγορά. Για να επιβεβαιώσει μια ανοδική τάση αναβίωσης, το BTC πρέπει να σπάσει και να κρατήσει τη μεγάλη ζώνη αντίστασης των 38.200 $

BTC chart

Οι bears & bulls αγωνίζονται για σχεδόν ένα μήνα, το οποίο δημιούργησε ένα φθίνον κανάλι. Αυτός ο σχηματισμός είναι ουδέτερος έως ότου σπάσει μια τάση. Μαζί με την κορυφαία τάση του καναλιού βρίσκεται το MA 25 Day. Μόλις το BTC μπορέσει να σπάσει αυτά τα δύο σημάδια, θα σημειωθεί ανοδική αναβίωση στα 40k+. Στην πτωτική προβολή, εάν το BTC αποτύχει να διατηρήσει την υποστήριξη των 33.500 $, μπορεί να ισχύει μια άλλη πτώση -20%. Από τώρα, τα σημάδια δείχνουν περισσότερο προς την αναβίωση στα 40k +.

Ενώ βλέπουμε το Stochastic RSI, μπορούμε να δούμε ότι η ισχύς επιστρέφει στις συνθήκες υπεραγοράς. Αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι, εφόσον η τιμή μπορεί να σπάσει τη μεγάλη αντίσταση των 38.200 $. Για να επιβεβαιώσετε μια πιθανή ανοδική κίνηση, το κανονικό RSI έχει σπάσει μια γραμμή τάσης που έχει ενεργήσει ως αντίσταση για σχεδόν 115 ημέρες. Εφ ‘όσον η δύναμη μπορεί να σπάσει το 50, μια ανοδική τάση είναι επικείμενη.

Επίπεδα BTC εντός της ημέρας

  • Spot rate: $37,148
  • Trend: Neutral
  • Volatility: High
  • Support: $36,600
  • Resistance: $38,200

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Domenic CoinGape

Published: https://coingape.com/btc-awaits-a-breakout-after-month-long-consolidation/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)