Ο DJ David Guetta θέτει προς πώληση πολυτελές μαϊάμι Μαϊάμι και θα δεχτεί 38 Bitcoin για αυτό

Ο διάσημος Γάλλος DJ David Guetta έχει θέσει προς πώληση το πολυτελές διαμέρισμά του στο Miami Beach και θα δεχτεί πληρωμές σε Bitcoin και Ethereum.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο 2528 τετραγωνικών ποδιών και 3 υπνοδωματίων βρίσκεται στον 37ο όροφο του πολυτελούς συγκροτήματος συγκροτημάτων Setai Residences και πωλείται για 1.4 εκατομμύρια δολάρια ή περίπου 37,69 BTC στις σημερινές τιμές.

Το κατάλυμα διαθέτει δύο master σουίτες, πανοραμική θέα στον ορίζοντα του Μαϊάμι, 24ωρη υπηρεσία ξενοδοχείου και ανέσεις, όπως τρεις πισίνες μπροστά στον ωκεανό, μια σάουνα και ένα σπα για να αναφέρουμε μερικές. Η πώληση φιλοξενείται από τον Όμιλο Freud, μια εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα που εξυπηρετεί διασημότητες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη κίνηση κρυπτονομίσματος του Guetta, τον Σεπτέμβριο ο DJ υπέγραψε συνεργασία με την αποκεντρωμένη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Sensorium Galaxy. Η απόφαση του Guetta να αποδεχτεί το κρυπτονόμισμα φαίνεται να είναι δική του επιλογή, καθώς άλλες ιδιοκτησίες που αναφέρονται στον ιστότοπο δεν αναφέρουν το κρυπτονόμισμα.

Ο Γάλλος DJ που έχει πολλά τραγούδια με περισσότερες από 1 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube, αγόρασε το ακίνητο για 9,5 εκατομμύρια δολάρια από τον δισεκατομμυριούχο της Νέας Υόρκης Richard LeFrak το 2018 και κερδίζει 4,5 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση.

Φαίνεται ότι το Μαϊάμι γίνεται σημείο πρόσβασης για πλούσιες πωλήσεις ακινήτων που δέχονται κρυπτονομίσματα. Τον περασμένο μήνα, τα πολυτελή διαμερίσματα Arte Surfside του Μαϊάμι – ένα συγκρότημα που φιλοξενεί την Ivanka Trump – ανακοίνωσαν ότι θα δεχόταν πληρωμές σε πολλά κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Στις 27 Μαΐου, η εταιρεία πούλησε ένα ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων για 22,5 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο πληρώθηκε εξ ολοκλήρου σε κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η μεγαλύτερη πώληση ακινήτων με βάση τα κρυπτονομίσματ μέχρι σήμερα, ωστόσο, η εταιρεία δεν αποκάλυψε το όνομα του αγοραστή ή ποια κρυπτονομίσματα χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά του ακινήτου.

Το Μαϊάμι, το οποίο μόλις φιλοξένησε το συνέδριο Bitcoin του 2021, έγινε μια πόλη φιλική προς τα κρυπτονομίσματα το 2021 λόγω εν μέρει του δήμαρχου της και του επενδυτή του Bitcoin Francis Suarez.

Ο Suarez δήλωσε τον Ιανουάριο ότι «εργάστηκα μέρα και νύχτα» για να μετατρέψω το Μαϊάμι σε κόμβο «καινοτομίας κρυπτονομισμάτων».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: BRIAN QUARMBY

Published: https://cointelegraph.com/news/dj-david-guetta-puts-luxury-miami-pad-up-for-sale-will-accept-38-bitcoin-for-it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)