Ο συνιδρυτής Reddit Alexis Ohanian λέει ότι έχει «πολλά» Ethereum

Ο Alexis Ohanian είναι ένας ευέλικτος άντρας: δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος, ιδρυτής του Reddit, Initialized Capital, και σύζυγος της διάσημης τενίστριας Serena Williams.

Πρόσφατα, το Seven Seven Six, η νέα εταιρεία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης αφού συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια, ένα επίτευγμα που τον έφερε στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης, ανυπόμονα να μάθουν το όραμά του για τον επιχειρηματικό κόσμο… και το μέλλον των κρυπτονομισμάτων.

Πόσο ETH κατέχει ο Ohanian;
Σε μια συνέντευξη για το CNBC, ο Ohanian αφιέρωσε ένα μέρος της συζήτησης για να επαινέσει το Ethereum. Πέρα από τα ωραία λόγια, είπε επίσης ότι το Ethereum αποτελούσε σημαντικό μέρος των κεφαλαίων του που επενδύθηκαν σε κρυπτονομίσματα.

Όταν ρωτήθηκε για τα πιο πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα στο οικοσύστημα, ο Ohanian διαβεβαίωσε ότι ο Dogecoin ήταν εκτός του ραντάρ του και προχώρησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στο Ethereum:

«Νομίζω ότι το Ethereum [έχει], τουλάχιστον για το επόμενο έτος ή δύο, έχει πραγματικά το μεγαλύτερο δυνατό να αποδείξει ή τουλάχιστον το πιο πιθανό να δείξει κάτι επειδή υπάρχουν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Έτσι, τα NFT είναι μόνο η αρχή αυτού που χτίζεται πάνω από το blockchain Ethereum και εκεί είναι που πολλά από τα υπάρχοντά μου είναι ειλικρινά. ”

Ο Ohanian δεν αποκάλυψε τις συμμετοχές του στο ETH, οπότε είναι αδύνατο να καταλήξουμε σε μια προσέγγιση. Ο καταχωρημένος τομέας της υπηρεσίας ονόματος Ethereum, alexisohanian.eth. αποθηκεύει μόνο το 1.196858 Ether, το οποίο δεν είναι «πολύ» με κανέναν τρόπο σε γλώσσα δισεκατομμυριούχων.

Ο Ohanian ήταν αρκετά αισιόδοξος για την τιμή του Ethereum εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2018, προέβλεψε ότι το Ethereum θα φτάσει την τιμή των 1500 $ και παρόλο που το cryptocurrency έπεσε κάτω από τα 100 $ λίγο μετά από αυτό, μεταξύ του 2020 και του 2021, κατάφερε να ανακάμψει στα τρέχοντα $ 2481, εκπληρώνοντας την προφητεία του.

Γιατί ο Alexis Ohanian αγαπά τόσο πολύ το Ethereum;
Για τον Ohanian, το Ethereum είναι μια λειτουργική και συναρπαστική πλατφόρμα με λαμπρό μέλλον. Στην πραγματικότητα, παρόλο που παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Reddit, το Reddit πειραματίστηκε με αυτό το blockchain στην προσπάθειά του να δημιουργήσει νέες μορφές αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών του.

Το Moon Tokens της κοινότητας r / Cryptocurrency είναι ένα σαφές παράδειγμα αυτού. Δημιουργούνται στο Rinkeby Ethereum testnet και ανταμείβουν τους χρήστες για τη συμμετοχή τους στις κοινότητες.

Επιπλέον, το Reddit προσφέρει τα μάρκα BRIK για να δημιουργήσει μια μικρή οικονομία στο subreddit αφιερωμένο στο Fortnite, ένα δημοφιλές παιχνίδι Battle Royale.

Το Ethereum είναι σήμερα το πιο ενεργό δίκτυο στο κρυπτοσύστημα, κυρίως χάρη σε τρία κρίσιμα φαινόμενα:

  1. Η άνοδος των σταθερών νομισμάτων επέτρεψε τη μαζική επέκταση των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων
  2. Η αυξανόμενη δημοτικότητα των non fungible tokens, τα οποία αποτελούν πλέον μέρος της κρυπτο-κουλτούρας, ακόμη και αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά έργα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.
  3. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός νέων έργων DeFi, χάρη στην υποστήριξη έξυπνων συμβάσεων. Αυτό άνοιξε τις πύλες για πολλά νέα tokens, dApps και περιπτώσεις χρήσης για αποκεντρωμένες τεχνολογίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί δεν μίλησε στο συνέδριο Bitcoin 2021 στο Μαϊάμι

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Felix Mollen

Published: https://cryptopotato.com/reddit-cofounder-alexis-ohanian-says-he-has-a-lot-of-ethereum/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)