Η Coinbase συνεργάζεται με πάροχο 401 (k) για να προσφέρει προγράμματα κρυπτονομισμάτων για συνταξιοδότηση

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ππου είναι στη Nasdaq, το Coinbase, συνεργάστηκε με το ForUsAll, το οποίο είναι μια κορυφαία επενδυτική πλατφόρμα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, για την παροχή κρυπτονομικών επενδυτικών επιλογών στα σχέδια 401k.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να μεταφέρουν έως και το 5% του χαρτοφυλακίου τους σε ένα παράθυρο κρυπτονομισμάτων όπου μπορούν να επενδύσουν σε περισσότερα από 50 κρυπτονομίσματα.

Ο Jeff Schulte, διευθύνων σύμβουλος της ForUsAll, είπε:

«Με την εισαγωγή του Alt 401 (k), εκδημοκρατίζουμε την πρόσβαση σε αυτό που οδηγεί τον πλούτο για τους πλούσιους – εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές, σε συνδυασμό με την αρχική μας βασική προσφορά κεφαλαίων χαμηλού κόστους και εξατομικευμένη βοήθεια».

Η αυξημένη υιοθέτηση των Crypto έπαιξε ρόλο στην απόφαση
Μια έκθεση από το WallStreetJournal υπολόγισε ότι η αξία του προγράμματος συνταξιοδότησης στην εταιρεία ήταν περίπου 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η έκθεση πρόσθεσε ότι η τρέχουσα έκρηξη στην υιοθέτηση crypto σε άλλους κλάδους έπαιξε ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη:

«Με μόλις 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία συνταξιοδότησης, η ForUsAll αντιπροσωπεύει ένα μικρό κομμάτι της αγοράς λογαριασμού συνταξιοδότησης 22 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά η αγκαλιά των κρυπτονομισμάτων έρχεται σε μια εποχή αυξημένου ενδιαφέροντος για τα ψηφιακά νομίσματα.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι «6 στους 10 θεσμικούς επενδυτές πιστεύουν ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν θέση στο χαρτοφυλάκιό τους και το 36% το χρησιμοποιούν ήδη».

Ο Brett Tejpaul, ανώτατο στέλεχος της Coinbase τόνισε τα οφέλη της επέκτασης σε κρυπτονομίσματα στο πρόγραμμα συνταξιοδότησης.

Σύμφωνα με τον Tejpaul:

«Η επόμενη εξέλιξη είναι να διευρύνουμε την εμβέλεια μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Forusall, την κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας 401k, για να επεκτείνουμε την πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα μέσω 401ks.»

Το ForUsAll βοηθά περισσότερους από 600.000 υπαλλήλους από εταιρείες όπως η Target, η Coca Cola και η Citigroup να διαχειριστούν τα προγράμματα συνταξιοδότησής τους.

Το πρόγραμμα 401 (k) είναι ένας λογαριασμός σύνταξης εισφορών που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη, ιδρύθηκε το 2012, παρέχοντας αυτοματοποιημένη διαχείριση 401 (k), μενού αμοιβαίων κεφαλαίων χαμηλού κόστους και πρόσβαση σε ανθρώπινους συμβούλους και αναγνωρίζεται στην υποενότητα 401 ( k) του εσωτερικού κώδικα εσόδων.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: OLUWAPELUMI ADEJUMO

Published: https://cryptoslate.com/coinbase-teams-up-with-401k-provider-to-offer-cryptocurrency-plans-for-retirement/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)