Το PayPal επεξεργάστηκε συναλλαγές Bitcoin, Ethereum και Litecoin αξίας περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο

Ο θεματοφύλακας των κεφαλαίων κρυπτονομισμάτων της PayPal, το itBit, διαπραγματεύτηκε Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin και PAX αξίας 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από το εργαλείο ανάλυσης Nomics.

Ανήκει στην Paxos, το itBit είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που παρέχει ρευστότητα για το PayPal, μια αμερικανική εταιρεία που λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών που εισήλθε στην αγορά κρυπτονομισμάτων τον Οκτώβριο του 2020.

Οι ημερήσιοι όγκοι συναλλαγών αυξάνονται πέντε φορές υψηλότερα
Τα εύχρηστα API και το ρυθμιστικό πλαίσιο των Paxos επέτρεψαν στο PayPal, το οποίο υποστηρίζει τέσσερα κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) και Litecoin (LTC), να εισέλθουν στην crypto αγορά σε τεράστια κλίμακα που μπορεί να φτάσει μόνο μια κύρια χρηματοοικονομική πλατφόρμα.

Το ανταλλακτήριο itBit σημείωσε πρόσφατα σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων PayPal έχει υψηλή χρησιμότητα μεταξύ των χρηστών της.

Έφτασε ακόμη και σε ρεκόρ ύψους 303 εκατομμυρίων δολαρίων ημερήσιο όγκο συναλλαγών στις 19 Μαΐου, αμέσως μετά την έναρξη της ευρύτερης χασούρας. Το crypto exchange έφτασε σε ένα προηγούμενο ημερήσιο ρεκόρ όγκου συναλλαγών περίπου 240 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά τα μέγιστα της εταιρείας δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα 60 εκατομμύρια δολάρια πριν το PayPal να μπει στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το PayPal προκάλεσε διαφορετικές αντιδράσεις πέρυσι όταν ανακοίνωσε ότι οι πελάτες του μπορούσαν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να κρατήσουν το Bitcoin στην πλατφόρμα του. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία δεν παρείχε υποστήριξη για τη βάση χρηστών τους, η οποία αυξήθηκε σε αριθμούς μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για τη μεταφορά χρημάτων σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι, διατηρώντας τον πραγματικό έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων και τα οφέλη από αμετάβλητες συναλλαγές.

 

Μεταφορές σε πορτοφόλια τρίτων
Πρόσφατα, ο επικεφαλής του blockchain και των κρυπτονομίσματων στο PayPal, Jose Fernandez da Ponte, ανακοίνωσε στο συνέδριο Consensus ότι το PayPal και η θυγατρική της πληρωμή για κινητά Venmo προσθέτουν υποστήριξη για μεταφορές Bitcoin από τις πλατφόρμες σε πορτοφόλια τρίτων.

«Θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό», είπε, προσθέτοντας, «Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει περισσότερη χρησιμότητα σε αυτά τα tokens αν μπορείτε να τα μετακινήσετε, οπότε σίγουρα διερευνούμε πώς μπορούμε να αφήσουμε τους ανθρώπους να μεταφέρουν κρυπτονομίσματα από και προς τις Διευθύνσεις PayPal. ”

Με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια χρήστες PayPal σε όλο τον κόσμο, η δυνατότητα μεταφοράς κρυπτονομισμάτων από τις πλατφόρμες τους σε ένα πορτοφόλι τρίτου μέρους έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τα κρυπτονομίσματα σε έναν άνευ προηγουμένου αριθμό ατόμων.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Ana Grabundzija

Published: https://cryptoslate.com/paypal-processed-nearly-2-billion-worth-of-bitcoin-ethereum-and-litecoin-trades-in-may/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)