Το πρώτο DeFi & NFT social media project, το Torum ανακοινώνει το NFT Launchpad

9 Ιουνίου 2021, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία – Η Torum, η πρώτη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων DeFi και NFT  πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα launchpad NFT που έχει σχεδιαστεί με διαλειτουργικότητα μεταξύ αλυσίδων. Η ενσωμάτωση της δυνατότητας NFT θα επιτρέψει σε έργα να συγκεντρώσουν κεφάλαια από μια κοινότητα με περισσότερους από 56.000 χρήστες και επενδυτές κρυπτονομισμάτων.

Παρουσιάζουμε το Torum NFT Launchpad
Το Torum NFT Launchpad αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα DeFi staking της Torum, Torum Finance που προσφέρει οποιαδήποτε έργα έκδοσης για την εκκίνηση NFT με διαφορετική σπανιότητα και συνολική προσφορά και επίσης την περίοδο των NFTs burning. Υπάρχουν δύο τύποι δημοσίων εκκινήσεων με διαφορετικά κριτήρια και διαθέσιμες επιλογές gamification για να ξεκινήσετε από το launchpad.

Η πρώτη επιλογή είναι μια εκκίνηση διπλού token που δίνει στους κατόχους NFT το δικαίωμα να κάψουν τα NFT και να λάβουν τα εγγενή διακριτικά τόσο του έργου έκδοσης όσο και του Torum σε αντάλλαγμα. Αυτή η κυκλοφορία δημιουργεί ένα αμοιβαία επωφελές αποτέλεσμα, όπου οι ιδιοκτήτες NFT θα λάβουν δύο τύπους διακριτικών, ενώ τα εκδοτικά έργα μπορούν να απολαύσουν υψηλότερο ποσοστό ολοκλήρωσης δημόσιας πώλησης τόσο από την Torum όσο και από την κοινότητά της.

Η δεύτερη επιλογή είναι η κυκλοφορία ενός token που δίνει στους κατόχους NFT το δικαίωμα να κάψουν τα NFTs για να λάβουν τα εγγενή διακριτικά του εκδοτικού έργου σε αντάλλαγμα. Άλλες λεπτομέρειες, όπως η λίστα επιτρεπόμενων, οι κανόνες κυκλοφορίας των διακριτικών και το όριο αγοράς ανά συμμετέχοντα, θα εξαρτηθούν από τα έργα που εκδίδουν, αλλά θα προσφέρουν τέτοια έργα ώστε να έχουν τεράστια ευελιξία για να κάνουν το πρώτο τους ντεμπούτο στο Torum NFT Launchpad.

Γιατί να επιλέξετε το Torum NFT Launchpad;
Μοναδικό από άλλα NFT launchpads στον κλάδο, το λανσάρισμα στο Torum θα παρέχει 5 αποκλειστικά οφέλη σε έργα, όπως:

  1. Μια ενεργή κοινότητα με περισσότερους από 56.000 επενδυτές κρυπτονομισμάτων
  2. Υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων για δημόσια κυκλοφορία στο μέλλον (BSC & HECO)
  3. Διαθέσιμη καταχώριση στην αγορά NFT που υποστηρίζει περιουσιακά στοιχεία ERC-721, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης αγοράς NFT της Torum
  4. Μια εξαιρετική ευκαιρία να πουλήσετε τα tokens στην πιστή κοινότητα σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή του καταλόγου IDO και CEX / DEX
  5. Ενσωμάτωση πόρων και επωνυμιών, συμπεριλαμβανομένων VC και στρατηγικών crypto κοινοτήτων

Η διαδικασία δεν σταματά όταν ολοκληρωθεί η αρχική προσφορά NFT, καθώς τα έργα μπορούν να αξιοποιήσουν τα premium πλεονεκτήματα του Torum, ως πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθειά τους για την ανάπτυξη της κοινότητας και τις δραστηριότητες μάρκετινγκ μετά την κυκλοφορία.

Πρόσφατα επιτεύγματα του project:
Το Torum ολοκλήρωσε με επιτυχία τρεις ξεχωριστούς στόχους συγκέντρωσης χρημάτων τους τελευταίους τρεις μήνες. Το έργο ολοκλήρωσε μια προπώληση 500.000 δολαρίων με μηδενική παρουσία μάρκετινγκ τον Μάρτιο του 2021, συγκέντρωσε έναν ιδιωτικό γύρο 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τους AU21, Consensus Lab, DFG, M6 και 16 άλλους εξέχοντες VC τον Απρίλιο του 2021 και πούλησε με επιτυχία 243.000 $ INO σε λιγότερο από 20 λεπτά τον Μάιο 2021.

Όσον αφορά την ανάπτυξη, η καινοτομία της ομάδας πίσω από το Torum επέτρεψε στο έργο να γίνει το πρώτο που συνδυάζει ποτέ DeFi, NFT και κοινωνικά μέσα. Έχοντας μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων με περισσότερους από 56.000 λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, η Torum θα αναπτύξει μια αγορά NFT που βασίζεται σε BSC και μια πλατφόρμα βάσης δεδομένων και μια DeFi staking πλατφόρμα για τη δημιουργία ενός one-stop οικοσυστήματος που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον crypto χώρο.

Εκκίνηση εφαρμογών για κινητά και οικοσύστημα NFT
Η κυκλοφορία της εφαρμογής Torum Android για κινητά αναμένεται στα μέσα Ιουνίου, ενώ η αγορά NFT θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιούλιο. Εν τω μεταξύ, η Torum θα ενσωματώσει την αλυσίδα HECO και άλλες βασικές δημόσιες αλυσίδες στήριξης στην αγορά Torum NFT για να αναπτύξει τη μεγαλύτερη αγορά πολλαπλών αλυσίδων NFT στον κλάδο.

Η συνεχής επέκταση των καινοτομιών blockchain θα βοηθήσει το Torum να παραμείνει εστιασμένο στην επιδίωξη του μακροπρόθεσμου οράματός του να γίνει το μεγαλύτερο κρυπτοσύστημα που συνδέει τη γενική μάζα με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Σχετικά με το Torum

Το Torum είναι η πρώτη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων DeFi + NFT στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες κρυπτονομισμάτων. Με την υποστήριξη των AU21, Consensus Lab, DFG, M6, Waterdrip Capital και 15 άλλων σημαντικών VC, η Torum είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με περισσότερους από 56.000 εγγεγραμμένους χρήστες με σταθερό ρυθμό αύξησης χρηστών 20 – 30%.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Jayson Tan

Published: https://bitcoinist.com/the-first-defi-nft-social-media-project-torum-announces-nft-launchpad/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)