Οι επενδυτές πρέπει να αποδεχτούν την τροχιά και το επίπεδο μεταβλητότητας στο Bitcoin, λέει ο ιδρυτής της SkyBridge Capital

Το Bitcoin έχει μειώσει σχεδόν το ήμισυ της τιμής του

Αφού έφτασε στο υψηλότερο όλων των εποχών (ATH) των 64,8 $ στα μέσα Απριλίου, το BTC σημείωσε απότομη διόρθωση, η οποία ώθησε την τιμή του στα χαμηλά των 30 χιλ. $ στις 19 Μαΐου.

Ο Scaramucci, επομένως, επεσήμανε ότι οι επενδυτές θα πρέπει να αποδεχτούν αυτού του είδους τη μεταβλητότητα, επειδή το Bitcoin βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της πρώτης υιοθέτησής του, καθώς κοιτάζει για την αντικατάσταση του χρυσού.

Ο ιδρυτής του SkyBridge Capital εξήγησε:

“Θα επισημάνω ότι το bitcoin εξακολουθεί να αυξάνεται κάθε χρονιά, οπότε ήταν πραγματικά πολύ καλός παίκτης φέτος.”

Και πρόσθεσε:

“Μας αρέσουν πραγματικά τα ανοδικά χαρακτηριστικά και είμαστε πρόθυμοι να αποδεχτούμε την αστάθεια στο bitcoin.”

Το SkyBridge Capital υπήρξε αξιοσημείωτος παίκτης στον χώρο των θεσμικών επενδύσεων, δεδομένου ότι κατέχει Bitcoin αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Bitcoin συμμορφώνεται με το νόμο της MetCalfe

Σύμφωνα με το νόμο της Metcalfe, η αξία ενός δικτύου είναι ανάλογη με το τετράγωνο των χρηστών του.

Ως εκ τούτου, ο Scaramucci πιστεύει ότι η BTC συμμορφώνεται με αυτόν τον νόμο καθώς συνέκρινε την πορεία του με εκείνη του IPO της Amazon το 1997. Σημείωσε:

«Αν επιστρέφατε στο IPO της Amazon το 1997, αν είχατε αυτό το απόθεμα, 10.000 $ αυτού του αποθέματος στο IPO του, τώρα θα άξιζε 24 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά θα υποβάλατε τον εαυτό σας σε οκτώ χρονικές περιόδους όπου το απόθεμα έπεσε τουλάχιστον 50% καθώς υπήρξε κλιμάκωση, σύμφωνα με το νόμο της Metcalfe. “

Ο Scaramucci δήλωσε επίσης ότι οι χρήστες Bitcoin αναμένεται να φτάσουν ένα δισεκατομμύριο έως το 2025 από τα τρέχοντα 125 εκατομμύρια βάσει της έρευνας του SkyBridge.

Νωρίτερα φέτος, ο Scaramucci αναγνώρισε ότι ήταν η εποχή του μικρο-επενδυτή και αυτό ήταν καλό για το BTC.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Brian Njuguna 

Published: https://blockchain.news/news/investors-need-accept-the-trajectory-and-level-volatility-bitcoinsays-skybridge-capital-founder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)