Το NBC News καλεί τo Cardano «Το πιο σημαντικό Proof of Stake κρυπτονόμισμα στην αγορά»

Πρόσφατα, το NBC News, το τμήμα ειδήσεων του αμερικανικού τηλεοπτικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, ονόμασε το Cardano «επί του παρόντος το πιο σημαντικό Proof of Stake κρυπτονόμισμα στην αγορά» σε μια αναφορά για την κατανάλωση ενέργειας των κρυπτονομισμάτων.

Σε αυτήν την έκθεση, με τίτλο «Το Cryptocurrency γίνεται πράσινο: Θα μπορούσε το “proof of stake” να προσφέρει λύση στα ενεργειακά προβλήματα;», η Ezra Kaplan, παραγωγός τεχνολογίας για το NBC News, αναφέρθηκε στη «συζήτηση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του bitcoin» και είπε ότι σε αντίθεση με το Bitcoin, το οποίο χρησιμοποιεί τη συναίνεση «proof of work» που καταναλώνει ενέργεια, ορισμένα άλλα blockchain όπως το Cardano, χρησιμοποιούν μια «πολύ πιο ενεργειακά αποδοτική προσέγγιση» που ονομάζεται «proof of stake»

Ο Έζρα συνέχισε να λέει:

«To proof of stake λειτουργεί ήδη. To Cardano χρησιμοποιεί τo proof of stake και έχει την τέταρτη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς – 50 δισεκατομμύρια δολάρια – οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος από τα μέσα Μαΐου. Αυτή τη στιγμή είναι η πιο σημαντική απόδειξη των κρυπτονομισματικών μεριδίων στην αγορά.

«Το Cardano ανέβηκε αφού ο Musk έγραψε στο Twitter σχετικά με τον τερματισμό του προγράμματος για να επιτρέψει στους ανθρώπους να αγοράσουν το Tesla με bitcoin λόγω ανησυχιών για την ενεργειακή απόδοση, οι οποίες έστειλαν σχεδόν κάθε άλλο κρυπτονόμισμα σε απότομες μειώσεις. ”

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Siamak Masnavi

Published: https://www.cryptoglobe.com/latest/2021/06/nbc-news-calls-cardano-most-significant-proof-of-stake-cryptocurrency-on-the-market/?fbclid=IwAR1UQJF5qXJod1XLYW7nwjqkopPSl87JdmAPy3DBMNX7wZ5fhUYGCoVZNrA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)