Το Berkshire Hathaway του Warren Buffett επενδύει 500 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακή τράπεζα που λειτουργεί με το Bitcoin

Όπως ανέφερε το CNBC, το Berkshire Hathaway του Warren Buffett έχει επενδύσει μισό δισεκατομμύριο δολάρια των ΗΠΑ στην ψηφιακή τράπεζα Nubank της Βραζιλίας. Το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη λίστα Disruptor 50 του CNBC το 2021.
8018_0
Το περίεργο εδώ είναι ότι η Nubank απέκτησε την χρηματιστηριακή εταιρεία Easynvest και, μαζί, οι δύο χρηματοοικονομικές εταιρείες σχεδιάζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους επενδύσεις σε Bitcoin ETFs.

Η Nubank και η Easynvest διαπραγματεύονται από το φθινόπωρο του 2020 και η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί αργότερα φέτος.

Ο Warren Buffett είναι ένας εξέχων και μακροχρόνιος hater του Bitcoin. Σε μία από τις συνεντεύξεις του πριν από λίγα χρόνια, αναφέρθηκε στο Bitcoin ως «τετράγωνο δηλητήριο αρουραίου».

Ο Crypto influencer και διευθύνων σύμβουλος του TRON Foundation, Justin Sun, είχε μεσημεριανό γεύμα με τον Buffet τον Ιανουάριο του 2020 όταν ο πρώτος κάλεσε αρκετούς άλλους ηγέτες κορυφαίων εταιρειών κρυπτονομισμάτων, όπως η Charlie Lee και η Yoni Assia.

Αυτό το φιλανθρωπικό γεύμα ήταν πολύ περιποιημένο και κόστισε τον Justin Sun πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, ο Sun έγραψε στο Twitter ότι έδωσε στον Buffet ένα smartphone του οποίου το πορτοφόλι περιείχε ορισμένα BTC και TRX.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Yuri Molchan

Published: https://u.today/warren-buffetts-berkshire-hathaway-invests-500-million-in-digital-bank-that-works-with-bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)