Τα Crypto Markets πετάξανε 200 $ δισεκατομμύρια δολάρια στο νέο λουτρό αίματος

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς μειώθηκε κατά 11% σε πτώση από 1,74 τρισεκατομμύρια δολάρια στο χαμηλότερο 1,55 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης της Τρίτης το πρωί.

Η μαζική πώληση είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν 200 δισεκατομμύρια δολάρια να εξαλειφθούν από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και να επιστρέψουν στο fiat. Είναι το χαμηλότερο που έχουν πέσει οι αγορές από τις 30 Μαΐου.

Το χαμηλότερο συνολικό όριο αγοράς ήταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας διόρθωσης στις 24 Μαΐου, όταν έπεσε στα 1,46 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, οι αγορές εξακολουθούν να είναι 50% υψηλότερες από τις αρχές του 2021.

Το Elon Effect;
Ο trader και ο τεχνικός αναλυτής «Rekt Capital» κατηγόρησε τις περισσότερες κινήσεις της αγοράς φέτος στους Elon Musk και Tesla. Ωστόσο, δεν υπήρξαν άλλα εμπρηστικά tweets από τον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας τις τελευταίες 24 ώρες για να καταλύσουν αυτήν την τρέχουσα χωματερή, ωστόσο.

crypto bitcoin tesla

Ο τελευταίος γύρος του FUD φαίνεται να προήλθε από κανονιστικούς φόβους στις ΗΠΑ. Οι πρόσφατες επιθέσεις ransomware έχουν θέσει ξανά τα κρυπτονομίσματα στο προσκήνιο, καθώς οι νομοθέτες και οι πολιτικοί τις δακτυλογραφούν επανειλημμένα για χρήση σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Το Bitcoin έχει μειωθεί κατά 9% την ημέρα στα 32.900 $ τη στιγμή της γραφής. Η απότομη πώληση είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί σχεδόν η τιμή των 4.000 δολαρίων από το high της ημέρας των 36.700 δολαρίων, σύμφωνα με τον CoinGecko.

O Crypto YouTuber Lark Davis επεσήμανε ότι το death cross είναι πλέον σχεδόν αναπόφευκτο.

«Το death cross του Bitcoin είναι πιο κοντά κάθε ημέρα… και με την τρέχουσα δράση των τιμών φαίνεται όλο και πιο πιθανό!»

Ο δείκτης φόβου και απληστίας BTC βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τη συντριβή της αγοράς του Μαρτίου 2020, είναι περίπου στο 13 κατά τη στιγμή της γραφής.

Λουτρό αίματος τα Crypto Assets
Ως συνήθως, η υπόλοιπη αγορά παίρνει περισσότερο πόνο από το Bitcoin αυτή τη στιγμή. Το Ethereum σημείωσε πτώση 10% την ημέρα σε πτώση στα 2.500 $ καθώς φαίνεται ότι κινδυνεύει να πέσει περαιτέρω για να σημειώσει χαμηλότερα επίπεδα.

Το Binance Coin έπεσε 13% για να πέσει κάτω από τα 350 $, το Cardano πέφτει 11% με πτώση στα 1,50 $ και το Dogecoin είναι 13% ελαφρύτερο καθώς πέφτει στα 0,32 $.

Άλλα altcoins που έκαναν dumping διψήφια ψηφία κατά τη στιγμή της σύνταξης περιλαμβάνουν XRP, Polkadot, Uniswap, ICP, Bitcoin Cash, Litecoin, Chainlink, Solana, Polygon… και η λίστα συνεχίζεται.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Martin J. Young

Published: https://cryptopotato.com/crypto-markets-dump-200-billion-in-bear-driven-bloodbath/?fbclid=IwAR03FrJOb4SwX4bCgE1GLbo48j8ufFrg91O-rClGgmYCE7CloNLd7DtKWbQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)