Η Microstrategy ανυψώνει το μέγεθος της προσφοράς για τα Ομόλογα Υψηλού Κινδύνου στα 500 εκατομμύρια δολάρια – Bloomberg

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Microstrategy (NASDAQ: MSTR) ανεβάζει το μέγεθος της προσφοράς για Ομόλογα Υψηλού Κινδύνου στα 500 εκατομμύρια δολάρια από 400 εκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά bitcoin (BTC-USD), καθιστώντας αυτήν την πρώτη συμφωνία Ομόλογα Υψηλού Κινδύνου για τους σκοπούς της αγοράς του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος.

Πέρα από το Bitcoin, η αναμενόμενη απόδοση για το επταετές χαρτί 6,125% -6,25% είναι θετικά μεγαλεπίβολη σε σύγκριση με το τρέχον 1,24% για το επταετές χαρτί της Treasury. Οι επενδυτές πιθανότατα θα ζητούσαν να πάρουν ένα κομμάτι της συμφωνίας ακόμη και αν η Microstrategy αγόραζε κατοικίδια ζώα με τα χρήματα.

Το Bitcoin βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα της περιόδου λειτουργίας, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό σοβαρή πίεση στα 32K $. Η Microstrategy έχει μειωθεί 3,9% σήμερα.

Νωρίτερα, το IRS ζήτησε από το Κογκρέσο περισσότερη εξουσία για να εξετάσει τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα των πολιτών.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Stephen Alpher

Published: https://seekingalpha.com/news/3704261-microstrategy-lifts-bond-offering-size-to-500m-bloomberg?utm_source=coinmarketcap.com&utm_medium=referral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)