Η Amazon θέλει να προσλάβει κάποιον με εμπειρία στο DeFi

Η Amazon δημοσίευσε μια θέση εργασίας για έναν επικεφαλής προϊόντος Blockchain που «ιδανικά» έχει εμπειρία στο DeFi.

Η Amazon επιδιώκει να προσλάβει έναν ειδικό στα κρυπτονομίσματα.

Ο τεχνολογικός γίγαντας τοποθέτησε τη θέση εργασίας για έναν επικεφαλής προϊόντος στη μονάδα blockchain της Amazon, Amazon Managed Blockchain (AMB) στο Σιάτλ σήμερα, προσκαλώντας τους υποψηφίους να «οδηγήσουν την επιτυχία των πελατών σε ένα χώρο μεταμόρφωσης». Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Ιστού Amazon (AWS) ενσωματώνοντας την τεχνολογία blockchain και τις περιπτώσεις χρήσης της, σημειώνει η δημοσίευση.

Η περιγραφή περιγράφει επίσης πώς η εταιρεία αναζητά κάποιον που είναι «παθιασμένος με το blockchain, τα κατανεμημένα συστήματα και το λογισμικό κλίμακας cloud». Εκτός από την επαρκή εμπειρία και τα εκπαιδευτικά προσόντα, ο ρόλος απαιτεί «εμπειρία με πλαίσια blockchain, τεχνολογία και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum και Hyperledger». Προσθέτει ότι ο ιδανικός υποψήφιος «θα έχει εμπειρία παράδοσης προϊόντων ή καινοτομιών στο χώρο του blockchain, και ειδικότερα της DeFi ή των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Τον Μάρτιο, η AMB πρόσθεσε υποστήριξη για το Ethereum για να επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών που βασίζονται σε EVM στην πλατφόρμα cloud. Επέτρεψε επίσης το συγχρονισμό με τους δημόσιους κόμβους στο δίκτυο Ethereum. Η Ethereum είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία πλατφόρμα DeFi στον χώρο του blockchain.

Οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι η Amazon ψάχνει να προσφέρει μια σειρά προϊόντων που θα είναι συμβατά με τις εφαρμογές DeFi. Η AWS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στο cloud space, με την Google ως τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Nivesh Rustgi

Published: https://cryptobriefing.com/amazon-wants-hire-someone-with-experience-defi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)