Το ίδιο το φεγγάρι πρόκειται κυριολεκτικά να κάνει HODL Bitcoin

Ένα hardware πορτοφόλι με τη μορφή ενός μοναδικού φυσικού νομίσματος που περιέχει 1 BTC σύντομα θα μεταφερθεί στην επιφάνεια του φεγγαριού από τη διαστημική εταιρεία Astrobotic Technology που εδρεύει στις ΗΠΑ σε συνεργασία με τo ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων BitMEX.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, το BitMEX έχει ήδη δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο για να μεταφέρει κυριολεκτικά το bitcoin στο φεγγάρι.

«Το Bitcoin πηγαίνει στο φεγγάρι. Πως το ξέρουμε? Το βάζουμε εκεί. ”

Το Astrobotic θα στείλει το hardware πορτοφόλι στην επιφάνεια του φεγγαριού ως μέρος του ωφέλιμου φορτίου στο προσγειωμένο Peregrine-1 που πρόκειται να απογειωθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2021.

“Τον Νοέμβριο του 2021, το BitMEX και το Astrobotic στέλνουν ένα μοναδικό φυσικό νόμισμα στο φεγγάρι, φορτωμένο με 1 BTC.”

Η εταιρεία που εδρεύει στο Πίτσμπουργκ, η οποία συνάπτει συμβάσεις με τη NASA μέσω των υπηρεσιών Lunar Payload Services (CLPS), έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Συνεδρίου Bitcoin 2021 στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με την εταιρεία, η επερχόμενη αποστολή λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και θα περιλαμβάνει πάνω από δώδεκα άλλα εμπορικά ωφέλιμα φορτία καθώς και 14 ωφέλιμα φορτία της NASA.

Το BTC θα παραμείνει στη Σελήνη έως ότου συλλεχθεί διαφορετικά

Ο ιστότοπος εξηγεί περαιτέρω ότι το πορτοφόλι υλικού θα καταχωρηθεί ως ωφέλιμο φορτίο στο Peregrine και θα παραμείνει εκεί έως ότου συλλεχθεί από ενδιαφερόμενα μέρη. Η διαδικασία εξαργύρωσης θα είναι επίσης ανοιχτή σε θεατές και κερδοσκόπικούς διαγωνισμούς.

“Θα έχει μια δημόσια διεύθυνση που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εξαργύρωσή του ή να προσθέσει κάποια Sats εάν αισθάνεται γενναιόδωρος.”

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο διευθύνων σύμβουλος της Astrobotic John Thornton επιβεβαίωσε ότι το bitcoin πηγαίνει φυσικά στο φεγγάρι και η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που είναι υπεύθυνη για την αποστολή.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε αυτό το ωφέλιμο φορτίο στην επιφάνεια και δεν μπορούμε να περιμένουμε την αποστολή να εμφανιστεί πολύ σύντομα.”

Η αποστολή της Astrobotic είναι να κάνει το φεγγάρι προσβάσιμο στον κόσμο παρέχοντας ωφέλιμα φορτία στο φεγγάρι για εταιρείες, κυβερνήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, ΜΚΟ και άτομα. Η εταιρεία χρεώνει 1,2 εκατομμύρια δολάρια ανά χιλιόγραμμο φορτίου και επιλέχθηκε από τη NASA τον Μάιο του 2019 για να παραδώσει τα ωφέλιμα φορτία της το 2021 με σύμβαση 79,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα νέα έρχονται μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της SpaceX και της Tesla Elon Musk ότι η εταιρεία του θα στείλει το meme cryptocurrency Dogecoin στο φεγγάρι το 2022.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

 

Author: Bernice Nyambura

Published: https://zycrypto.com/the-moon-itself-is-literally-about-to-hodl-bitcoin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)