Ο Elon Musk ρίχνει την τιμή του Bitcoin με το τραγούδι Linkin Park, τα αστεία για το Dogecoin και το Federal Reserve

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έκανε το Bitcoin να βυθιστεί περισσότερο από 3% νωρίτερα σήμερα, αναφέροντας απλά τους στίχους του «In the End», το τραγούδι της μπάντας Linkin Park.

Το meme του απεικονίζει μια γυναίκα που ήταν πρόθυμη να πετάξει τον φίλο της, αν παραπέμψει το συγκρότημα για άλλη μια φορά πριν βρει κάποιον άλλο. Σε απάντηση, λέει ότι “δεν είχε καμία σημασία” (στο τέλος)..

Musk

Θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα αθώο tweet αν δεν είχε συνοδευτεί από το hashtag του Bitcoin με το emoji σπασμένης καρδιάς, το οποίο σηματοδοτεί ότι ο Musk μπορεί να χωρίζει τους τρόπους με το cryptocurrency.

Το μεγαλύτερο νόμισμα κινήθηκε αμέσως χαμηλότερα στο tweet του Musk προτού φτάσει το χαμηλό ενδοημερήσιο των 37.400 δολαρίων σε περίπου μία ώρα.

TV

Ο Musk φαίνεται να απολαμβάνει να καταστρέφει την αγορά.

Απειλούσε να πετάξει τα χαρτοφυλάκια Bitcoin της Tesla στα μέσα Μαΐου, αλλά αργότερα υποχώρησε για την απειλή.

Εκτός από το να στοχεύει στο Bitcoin, η Musk ενίσχυσε για άλλη μια φορά το meme cryptocurrency Dogecoin συγκρίνοντάς το με το Federal Reserve των ΗΠΑ.

Ενώ το νόμισμα του αστείου αντιμετωπίζει κριτική για την άπειρη προσφορά, ο δισεκατομμυριούχος φαίνεται να πιστεύει ότι δεν διαφέρει από την εκτύπωση δολαρίων ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)