Η Coinbase Visa προσφέρει τώρα έως και 4% Crypto επιστροφή με το Apple Pay και το Google Pay

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, το Coinbase προσθέτει ανταμοιβές έως και 4% σε κρυπτονομίσματα στους κατόχους της Coinbase Visa που χρησιμοποιούν τις κάρτες τους είτε στο Apple Pay είτε στο Google Pay.

Η προσφορά θα είναι καλή μόνο για ειδικά επιλεγμένους πελάτες στη λίστα αναμονής για μια χρεωστική κάρτα Coinbase Visa, οπότε αν δεν έχετε κάνει ήδη αίτηση, το πρόγραμμα επιβράβευσης μπορεί να είναι η μόνη ώθηση που χρειάζεστε για να το κάνετε. Η Coinbase ελπίζει.

Η χρήση της κάρτας Coinbase σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές πληρωμής για κινητά θα κάνει τον συμμετέχοντα επιλέξιμο να λάβει είτε 1% των καθημερινών αγορών του σε Bitcoin είτε 4% στο Stellar Lumens. Το οποίο θα φαινόταν να είναι όχι και τόσο τρομερό, αλλά οι μινιμαλιστές θα διαφωνούν αναμφίβολα.

Δεν είναι μόνο σε αυτό. Οι ανταγωνιστές Gemini BlockFi και SoFi έχουν ανακοινώσει πιστωτικές ανταμοιβές κρυπτονομισμάτων.

Η πιστωτική κάρτα BlockFi Rewards Visa Signature και η πιστωτική κάρτα Gemini είναι και τα δύο αναφερόμενα. Το BlockFi προσφέρει 1,5% πίσω σε BTC σε όλες τις αγορές, αυξάνοντας το 2% εάν ξοδεύετε 50.000 $ ετησίως. Υπάρχει ένα τρίμηνο μπόνους εγγραφής 3,5%. Το Gemini δίνει 3% σε Bitcoin ή οποιοδήποτε crypto υπάρχει στην λιστα του ανταλλακτηρίου για δείπνο, 2% στα είδη παντοπωλείου και 1% σε άλλες αγορές.

Ναι, αλλά…
Όπως πάντα στην επιχείρηση αφοσίωσης των καταναλωτών, είναι συνετό να διαβάσετε τις υποσημειώσεις. Παρατηρήστε ότι το μικρό νούμερο 2 στο τέλος αυτής της πρότασης;

“Από αυτήν την εβδομάδα, θα προσκαλέσουμε επιλεγμένους πελάτες από τη λίστα αναμονής να αρχίσουν να κερδίζουν έως και 4% πίσω στις ανταμοιβές κρυπτονομισμάτων².”

Το αντίστοιχο Νο. 2 στο κάτω μέρος της ανάρτησης αναφέρει: “² Το Coinbase θα μετατρέψει αυτόματα όλα τα κρυπτονομίσματα σε Δολάρια ΗΠΑ και θα μεταφέρει τα χρήματα στην Κάρτα Coinbase (λιγότερα τέλη μετατροπής) για χρήση σε αγορές και αναλήψεις ATM.”

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)