Επικείμενο Bitcoin Breakout: Τα μοτίβα γραφημάτων προτείνουν θεσμική αγορά

Με κινήσεις περιορισμένης εμβέλειας για τις τελευταίες δέκα ημέρες περίπου, το Bitcoin ετοιμάζεται για μια άλλη μεγάλη κίννηση πάνω ή κάτω. Τα μοτίβα του γραφήματος δείχνουν έναν σχηματισμό σημαιών που τελικά θα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα με αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη κίνηση.

#bitcoin εξακολουθεί να κυμαίνεται στο τρίγωνο, σύντομα θα κυκλοφορήσει… pic.twitter.com/5IHq5nObsz

– Lark Davis (@ TheCryptoLark) 2 Ιουνίου 2021

Αυτά τα τρίγωνα είναι μοτίβα συνέχειας που συνήθως οδηγούν σε περισσότερα από τα ίδια, και στην περίπτωση αυτή, η τάση έχει μειωθεί από τα μέσα Απριλίου.

Όπως αναφέρθηκε από το CryptoPotato, υπάρχει ένα death cross, το οποίο αποτελεί επίσης ένδειξη για μια μεγαλύτερη πτώση να ακολουθήσει. Ορισμένοι αναλυτές έχουν προβλέψει πτώση στο επίπεδο των 18.000 δολαρίων, και αυτό δεν φαίνεται υπερβολικό αν ληφθεί υπόψη το πρόσφατο κλίμα της αγοράς.

Ο δείκτης φόβου και απληστίας στο Bitcoin εξακολουθεί να είναι βαθιά στο κόκκινο, καταγράφοντας ένα επίπεδο 24 «ακραίου φόβου» κατά τη στιγμή της γραφής.

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα, καθώς οι μακροπρόθεσμες θεμελιώδεις ιδιότητες του περιουσιακού στοιχείου παραμένουν άθικτες και τα θεσμικά κεφάλαια είναι σε αυτό μακροπρόθεσμα.

Η θεσμική επίδραση;
Αναλυτής και δημιουργός του μοντέλου stock-to-flow, “PlanB”, ρίχνει μια ματιά στις προηγούμενες διορθώσεις σημειώνοντας ότι όλες έχουν σχήμα v. Αυτό, είπε, θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό της θεσμικής αγοράς, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

“Πώληση μεγάλων κομματιών κατά τη διάρκεια ρευστών ωρών στο τέλος κάθε μήνα … ακολουθούμενη από συνεχή αγορά μικρών ποσοτήτων κατά τη διάρκεια ρευστών ωρών στην αρχή κάθε μήνα.”

Bitcoin dips

Ο αναλυτής μακροοικονομικής και ο μακροπρόθεσμος επενδυτής Bitcoin Madelon Vos σχολίασε ότι μια τεράστια έξοδος είναι πολύ πιθανή.

«Σε συνδυασμό με θετική απόκλιση στο RSI και ένα συμμετρικό τρίγωνο με πιθανή έξοδο 10.000 $… ένα πολύ εύλογο σενάριο. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε περίπου 48.000 $ ή 25.000 $ τις επόμενες δύο εβδομάδες ”

Εν τω μεταξύ, ο γκουρού του chart Peter Brandt πρότεινε μια χειρότερη πτώση σε περίπου 21.000 $, ρωτώντας γιατί κάποιος θα διασφάλιζε τα non-leveraged longs, όταν η αγορά είχε ήδη ντάμπινγκ:

Μεγάλη προοπτική για την κατοχή $ BTC σε κατάλληλο μέγεθος με χρήματα που μπορείτε να χάσετε

Η αγορά ξεπέρασε τα 64,7kf $
Η αγορά διορθώθηκε στα 30,0 $
Το χειρότερο που μπορώ να φανταστώ είναι 21,0 $

Γιατί κάποιος θα διασφάλιζε τα non-leveraged longs όταν η αγορά είχε ήδη 80% της χειρότερης πτώσης;

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 2 Ιουνίου 2021

Προοπτική τιμής Bitcoin
Την εποχή του Τύπου, η BTC διαπραγματεύθηκε άνοδο 3,4% την ημέρα στα 37.750 $, σύμφωνα με το CoinGecko. Έφτασε στο υψηλότερο της ημέρας των 38.225 δολαρίων, το οποίο ήταν υψηλότερο από το χθες, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του καναλιού του.

Ο επόμενος σημαντικός στόχος του είναι το υψηλότερο της 27ης Μαΐου στα 40 χιλιάδες δολάρια, αλλά αυτό δεν θα το έβγαζε από το consolidation. Ως μειονέκτημα, μια πτώση κάτω από τα 36 χιλιάδες δολάρια θα μπορούσε να στείλει το περιουσιακό στοιχείο να πέσει σε ένα άλλο χαμηλότερο χαμηλό, επιταχύνοντας το σχηματισμό του φοβισμένου death cross.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)