Ένα αυτοκίνητο με επωνυμία Bitcoin πήρε την όγδοη θέση στο Indianapolis 500 στις 30 Μαΐου

Ούτε καν ήταν μακρύς αουτσάιντερ. Το πορτοκαλί και μαύρο Νο 21 του Ed Carpenter Racing κέρδισε τη θέση στην πρώτη σειρά, ξεκινώντας από την τρίτη θέση από 33 συμμετέχοντες.

Το Indy 500 δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος αγώνας αυτοκινήτων στον κόσμο, αλλά και ο μεγαλύτερος αθλητικός αγώνας στον κόσμο. Το φετινό πλήθος περιορισμένο λόγω COVID ήταν «μόνο» 135.000 παρευρισκόμενοι σε ένα κομμάτι που συνήθως πωλεί τη χωρητικότητα των 250.000 θεατών.

Το No. 21 ήταν η πρώτη αποκεντρωμένη χορηγία στη σειρά NTT IndyCar. Το ECR συνεργάστηκε με την εφαρμογή πληρωμών Strike όλο τον Μάιο για να συγκεντρώσει χρήματα για την ομάδα σε αυτό που αποκαλούσαν «το πρώτο μοντέλο συνεισφοράς peer-to-car ».

Ο Carpenter είπε σε μια δημοσίευση νωρίτερα αυτό το μήνα ότι επέλεξε το No. 21 για να τιμήσει το hard limit  του Bitcoin που έθεσε ο Satoshi Nakamoto.

Εργασία με Αγάπη
Ο Carpenter εξήγησε ότι το Bitcoin Chevrolet αναπτύχθηκε από τη δική του εμπλοκή με το cryptocurrency.

«Το να φέρνω το προσωπικό μου ενδιαφέρον και τη βύθιση στο Bitcoin στη βιομηχανία μας είναι ιστορικό. Ακριβώς όπως το Bitcoin φέρνει επανάσταση στο χρηματοοικονομικό μας σύστημα, το βλέπω ως ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στη δική μας αυτοκινητοβιομηχανία ».

Το No. 21 δεν έφερε μόνο το λογότυπο bitcoin, αλλά θα φορεθεί και από τον οδηγό, τον NTT IndyCar Series 2020 Rookie of the Year Rinus VeeKay.

«Το μήνυμα του Ed είναι απλό. δεν θέλει να αγωνιστεί για πατατάκια ή αναψυκτικά στο Indy 500 », δήλωσε ο ιδρυτής του Strike, Jack Mallers. «Φέτος, ο Ed αγωνίζεται για την ανθρώπινη ελευθερία, τον οικονομικό αλφαβητισμό, το οικονομικό αποκλεισμό και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα που έχει κερδίσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του για να προωθήσει το πιο ισχυρό μήνυμα που μπορεί να προωθήσει την ανθρωπότητα προς τα εμπρός. Είμαστε εξαιρετικά. ”

Ο βετεράνος οδηγός IndyCar και ο αγαπημένος γιος της Ινδιανάπολης Carpenter έτρεξε τον Νοέμβριο 21 Bitcoin Chevrolet του VeeKay, κατατάσσοντας την πέμπτη θέση στο Νο. 20 SONAX Chevrolet.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)