Φάλαινες Crypto αγόρασαν μόλις 2.850.000.000 $ σε Bitcoin σύμφωνα με την Chainalysis

Εν συντομία
Τα κυβερνητικά μέτρα τόνωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID οδήγησαν ορισμένους να υποστηρίξουν ότι το δολάριο των ΗΠΑ κινδυνεύει να εκτοπιστεί ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Η πλατφόρμα Blockchain Insights Chainalysis αποκαλύπτει ότι οι μεγάλοι επενδυτές αγόρασαν δεκάδες χιλιάδες Bitcoin ως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων με το ανώτατο όριο της αγοράς να πέφτει κάτω από τα 40.000 $.

Στην τελευταία έκθεση της εταιρείας ανάλυσης blockchain για την αγορά πληροφοριών, η Chainalysis αποκαλύπτει ότι καθώς ορισμένοι επενδυτές έφυγαν από τις θέσεις τους με απώλεια, οι φάλαινες Bitcoin αγόρασαν τεράστια ποσά BTC στο ύψος της διόρθωσης του κρυπτονομίσματος.

“Έτσι, την περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολο για όλους στα κρυπτονομίσματα και ορισμένοι επενδυτές υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Αλλά η βιομηχανία φαίνεται να ανταποκρίνεται και οι περισσότεροι επενδυτές παραμένουν σίγουροι. Για παράδειγμα, οι φάλαινες επενδυτές αγόρασαν την πτώση, αγοράζοντας 77.000 Bitcoin την περασμένη εβδομάδα. ”

Τη στιγμή της γραφής, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 37.000 $, δίνοντας στην τεράστια αγορά των φαλαινών αξία περίπου 2,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Chainlysis προσθέτει ότι 1,2 εκατομμύρια Bitcoin πωλήθηκαν με απώλεια μεταξύ 5% και 25%. Άλλα 120.000 Bitcoin πωλήθηκαν με απώλεια 25% ή περισσότερο. Η εταιρεία ανάλυσης blockchain εκτιμά ότι η πλειονότητα των πωλήσεων προήλθε από βραχυπρόθεσμους κατόχους.

«Για το Bitcoin, τουλάχιστον 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ισχύει μόνο για το Bitcoin που κρατήθηκε για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από την αποστολή του, ένας περιορισμός που αυξάνει τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για πραγματικές απώλειες. Σχεδόν όλη αυτή η απώλεια 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων προήλθε από το Bitcoin για 4 έως 13 εβδομάδες, υποδηλώνοντας ότι οι πρόσφατοι επενδυτές ήταν σημαντικοί πωλητές. ”

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)