Ένα από τα παλαιότερα δημοφιλή βίντεο στον κόσμο διαγράφεται από το YouTube και μετατρέπεται σε NFT

Ένα από τα πιο δημοφιλή οικιακά βίντεο στον κόσμο μετατρέπεται σε NFT – με το επίσημο κλιπ να διαγράφεται για πάντα από το YouTube.

Το “Charlie Bit Me” έχει προβληθεί περισσότερες από 880 εκατομμύρια φορές από τότε που ανεβάστηκε μέχρι το 2007.

Αλλά τώρα, πραγματοποιείται δημοπρασία NFT για το κλιπ – που σημαίνει ότι μόνο ένα άτομο θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει και να δει αυτό το κομμάτι της ιστορίας του διαδικτύου.

Ο νικητής θα έχει επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του παρωδία του βίντεο με πρωταγωνιστή τον Χάρι και τον Τσάρλι, τα δύο αγόρια που εμφανίστηκαν στο αρχικό κλιπ.

 

“Ωχ, Τσάρλι!”
Το βίντεο, που γυρίστηκε από την οικογένεια Davies-Carr και προοριζόταν αρχικά για φίλους, δείχνει τον έναχρονο Τσάρλι να κάθεται στην αγκαλιά του μεγάλου αδερφού του Τσάρλι.

 

Όπως εξήγησε η οικογένεια:

“Ανεξήγητα, ο Χάρι αποφασίζει να βάλει το δάχτυλό του στο στόμα του Τσάρλι και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το βίντεο των 56 δευτερολέπτων σάς μεταφέρει σε ένα αξιολάτρευτο rollercoaster χαράς, πόνου, αγάπης και γέλιου, καθώς και όλες τις εκφράσεις του προσώπου για εκκίνηση. ”

Ο Χάρι είναι τώρα 17 ετών, ενώ ο Τσάρλι είναι 15 ετών και η οικογένεια λέει ότι η άφιξη των NFT σηματοδοτεί την τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσουν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση τέτοιων δημοπρασιών στο παρελθόν, θα μπορούσαν να είναι για ένα χρηματικό ποσό που αλλάζει τη ζωή. Σε μια επίσημη ιστοσελίδα για την πώληση, η οικογένεια πρόσθεσε:

“Αυτό δεν είναι το τέλος του αγαπημένου βίντεο, αλλά μια νέα αρχή.”
Η δημοπρασία πρόκειται να ξεκινήσει στις 22 Μαΐου και το βίντεο θα εξαφανιστεί μια μέρα αργότερα.

Διάσημες φωτογραφίες και βίντεο από τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου έχουν πουληθεί σε όμορφες τιμές τους τελευταίους μήνες.

Ένα NFT του «Disaster Girl», η φωτογραφία που έδειξε ότι η τετράχρονη Zoe Roth χαμογελούσε άσχημα μπροστά σε μια φωτιά στο σπίτι, πουλήθηκε για ψύξη 180 ETH τον Απρίλιο.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)