Η PayPal θα ανοίξει τις πόρτες στα Crypto

H PayPal θα επιτρέψει στους χρήστες να αποσύρουν τα κρυπτονομίσματα τους και να τα στείλουν σε πορτοφόλια τρίτων, δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του blockchain, crypto και ψηφιακών προϊόντων της εταιρείας.

 

Μιλώντας στο CoinDesk Consensus, ο Jose Fernandez da Ponte ανακοίνωσε τον τερματισμό της αρχικής πρακτικής της εταιρείας να επιτρέπει μόνο στους χρήστες να αγοράζουν, να διατηρούν ή να πωλούν Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash και Litecoin. Το PayPal εκτελεί όλες τις κρυπτονομισματικές συναλλαγές του μέσω των Paxos, ενός παρόχου υποδομών blockchain.

 

«Θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό», είπε ο da Ponte. «Θέλουμε να δώσουμε επιλογή στους καταναλωτές μας, κάτι που θα τους αφήσει να πληρώσουν με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν να πληρώσουν. Θέλουν να μας φέρουν το crypto για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο εμπόριο και θέλουμε να μπορούν να πάρουν το crypto που απέκτησαν μαζί μας και να το πάρουν στον προορισμό της επιλογής τους. ”

Είναι “αναπόφευκτο”
Η προσθήκη κρυπτονομισμάτων μέσω PayPal στην πλατφόρμα της στις 21 Οκτωβρίου 2020, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της PayPal, Dan Schulman, να αναφέρει ότι «η μετάβαση σε ψηφιακές μορφές νομισμάτων είναι αναπόφευκτη» και ότι φέρνουν «σαφή πλεονεκτήματα από την άποψη της οικονομικής ένταξης και πρόσβασης, αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και ανθεκτικότητα του συστήματος πληρωμών και την ικανότητα των κυβερνήσεων να εκταμιεύουν χρήματα στους πολίτες γρήγορα.

 

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, ο Schulman είπε ότι η προσφορά κρυπτονομισμάτων της «είχε υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες μας» και ότι είχε «έναν εκτεταμένο οδικό χάρτη γύρω από τα crypto, blockchain και ψηφιακά νομίσματα».

 

Η PayPal επέκτεινε την προσφορά αγοράς-κράτησης (hold)-πώλησης τον Μάρτιο, δίνοντας στους πελάτες των Η.Π.Α. τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις κρυπτοnomismatik;ew συμμετοχές τους για να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες στο δίκτυο των 24 εκατομμυρίων εμπόρων παγκοσμίως.

 

Οι ειδήσεις του PayPal έρχονται στη κορυφή των φημολογιών που υπήρξαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έψαχνε να λανσάρει ένα δικό του stablecoin, κάτι που δεν αρνήθηκε ο da Ponte. Υποστήριξε ότι τίποτα δεν θα γίνει άμεσα, λέγοντας ότι ήταν «πολύ νωρίς».

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)