Διευθύνων Σύμβουλος της H&R Block: Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τους φόρους Crypto

Ο επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες προετοιμασίας φόρων της Αμερικής είπε ότι δεν υπάρχει αρκετά σαφής κανονισμός για να προσφέρει συμβουλές

Παρά το γεγονός ότι περίπου 46 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν πλέον Bitcoin, ο φορολογικός κώδικας είναι πολύ πίσω από ότι είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες προετοιμασίας φόρου εισοδήματος και πως η εταιρεία του δεν μπορεί να κάνει πολλά για να βοηθήσει τους πελάτες.

Μιλώντας στο CNBC στις 24 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της H&R Block, Jeff Jones, δήλωσε ότι η έλλειψη ομοσπονδιακών κανονισμών σημαίνει ότι η φορολογική ευθύνη κρυπτονομισμάτων δεν είναι «πραγματικά μέρος που ζυγίζουμε πολύ με τους καταναλωτές».

Το περιμένει όμως αυτό να αλλάξει.

«Τελικά, πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι μια δραστηριότητα να βοηθάμε τους πελάτες μας», είπε. “Αλλά σήμερα, δεν είναι μια δραστηριότητα όπου κάνουμε πολλές δουλειές.”

Το IRS προσέθεσε μια ερώτηση κρυπτονομισμάτων στη βασική φόρμα εισοδήματος IRS 1040 το 2020. Κυρίως, η ερώτηση έθεσε στους φορολογούμενους εάν είχαν «λάβει, πουλήσει, στείλει, ανταλλάξει ή απόκτησει με άλλο τρόπο οικονομικό ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε εικονικό νόμισμα», στο περασμένο έτος. Οι φορολογούμενοι προειδοποιήθηκαν ότι η λάθος ερώτηση μπορεί να καθυστερήσει τις επιστροφές φόρων.
Σε μια πρόσφατη έκθεση σχετικά με τις προτεινόμενες φορολογικές αλλαγές του Προέδρου Joe Biden, το Υπουργείο Οικονομικών υποστήριξε ότι οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και οι θεματοφύλακες θα πρέπει να υποχρεούνται να αναφέρουν τυχόν συναλλαγές άνω των 10.000 $.

 

Δείξτε μας τα χρήματα

Η Caitlin Long, Διευθύνων Σύμβουλος της κρυπτονομισματικής τράπεζας Avanti Financial δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε ένα νήμα στο Twitter, ότι έρχεται μια καταστολή στο crypto, αλλά είπε ότι πίστευε ότι θα στοχεύει περισσότερο στην πληρωμή φόρων από την απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων.

«ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως μια αμερικανική κανονιστική καταστολή #crypto ξεκινά, αλλά είμαι αισιόδοξη γιατί οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους παίκτες / πρακτορεία έχουν ήδη μιλήσει και η πολιτική διαμορφώνεται: « πληρώνουν φόρους, συμμορφώνονται με τους νόμους και δεν ψάχνουν εύκολες λύσεις, και θα ενεργοποιήσουμε την καινοτομία. ” ΔΕΝ είναι “απαγόρευση του bitcoin”

Επανέλαβε μια φράση – συμμορφωθείτε με τους νόμους και μην ψάχνετε εύκολες λύσεις – ξανά και ξανά, λέγοντας ότι το μήνυμα έχει εμφανιστεί επανειλημμένα σε σχόλια από μεγάλο αριθμό δημοσιονομικών ρυθμιστικών αρχών.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)