Οι αναφορές στο twitter θα εκτοξεύσουν το Bitcoin σε νέα ύψη μετά την πτώση στα $30,000.

Οι τεράστιες διακυμάνσεις του Bitcoin έχουν προσελκύσει ένα πλήθος καθώς ο αριθμός των tweets που σχετίζονται με το BTC πέρασε από τη στέγη για ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.

Παρόλο που η τιμή του bitcoin μπορεί να έχει μειωθεί κατά 40% από την αιχμή της, η δημοτικότητα και η αφοσίωση του περιουσιακού στοιχείου είναι πραγματικά ακμάζουσα. Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της αλυσίδας, ο αριθμός των tweets που αφορούσαν την κύρια κρυπτογράφηση αυξήθηκε σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών εν μέσω και μετά την τελευταία συντριβή της αγοράς.

Bitcoin Twitter Engagements μέσω της στέγης
Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων του Jack Dorsey είναι αναμφισβήτητα η πιο προτιμώμενη πλατφόρμα για τους οπαδούς, τους επενδυτές και τους υποστηρικτές της κρυπτογράφησης να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι υπάρχει ένας ανεπίσημος όρος “Crypto Twitter”.

Δεδομένα που παρέχονται από τον ψηφιακό πόρο παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων Το TIE δείχνει ότι τέτοιες αλληλεπιδράσεις για τη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με βάση το ανώτατο όριο αγοράς ήταν σημαντικά υψηλότερες το 2021 σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Κάπως αναμενόμενο, αυτή η ακίδα συνέπεσε με την ουσιαστική ανατίμηση των τιμών

Ωστόσο, οι δημοσιεύσεις BTC / Bitcoin Twitter ανέβηκαν στα ύψη στις 20 Μαΐου σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών με πάνω από 232.000 tweets. Αυτή η ξαφνική αύξηση θα μπορούσε να αποδοθεί και πάλι στην εξέλιξη των τιμών.

Έφτασε την ημέρα που το bitcoin έπεσε από πάνω από 40.000 $ σε 30.000 $ σε λίγα λεπτά και ανέκαμψε 10.000 $ σε ώρες. Αυτή η αυξημένη μεταβλητότητα προσελκύει συνήθως τους ανθρώπους να σχολιάσουν εάν παραμένουν σε μια πτωτική πλευρά ή παρουσιάζουν μια πιο αισιόδοξη γνώμη όπως «αγοράστε την πτώση».

Επιβεβαιώθηκε η λειτουργία πανικού
Τα δεδομένα από μια άλλη εταιρεία ανάλυσης, Santiment, επιβεβαιώνουν τη μαζική αύξηση των δεσμεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναντι του bitcoin και της υπόλοιπης αγοράς. Ωστόσο, δείχνει περισσότερες αρνητικές αλληλεπιδράσεις και η εταιρεία κατέληξε στο συμπέρασμα, “είναι σαφές ότι οι έμποροι κρυπτογράφησης βρίσκονται σε κατάσταση πανικού”.

Η Santiment βασίστηκε στις απόψεις της στο «FUD in the Tweets» και στο «αίμα στους δρόμους».

Επιπλέον, η εταιρεία άγγιξε το επιτόκιο χρηματοδότησης συμβολαίου στο δημοφιλές χρηματιστήριο παραγώγων Bitmex, το οποίο γενικά παρακολουθεί τη σχέση μεταξύ θέσεων long και short. Η μέτρηση έχει μειωθεί σε αρνητική περιοχή (-0,25) για πρώτη φορά μετά τη συντριβή μετά τη Μαύρη Πέμπτη στα μέσα Μαρτίου 2021.

Ο δείκτης Greed and Fear επιβεβαιώνει επίσης την αφήγηση του Santiment, δείχνοντας ότι η κοινότητα βρίσκεται σε κατάσταση «ακραίου φόβου» τις τελευταίες ημέρες.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (χορηγός)
Binance Futures 50 ΔΩΡΕΑΝ Κουπόνι: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να λάβετε 10% έκπτωση και 50 USDT όταν κάνετε συναλλαγές 500 USDT (περιορισμένη προσφορά).

Ειδική Προσφορά PrimeXBT: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να εισαγάγετε τον κωδικό POTATO50 για να λάβετε 50% δωρεάν μπόνους σε οποιαδήποτε κατάθεση έως 1 BTC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)