Bullish on Ether (ETH) όχι Bitcoin, μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει το Flippening

Χωρίς να παρέχει τους ακριβείς λόγους του, ένα μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι ήταν πιο αισιόδοξος στον αιθέρα παρά στο bitcoin και μάλιστα ανέφερε το «flippening»

Ο Τομ Τούγκεντατ, μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, προέτρεψε το έθνος να εφαρμόσει περισσότερες καινοτομίες στον οικονομικό του τομέα. Είναι ενδιαφέρον ότι, περιέγραψε επίσης την ανάπτυξη του τομέα κρυπτογράφησης και υπαινίχθηκε ότι ήταν πιο αισιόδοξος στον αιθέρα παρά στο bitcoin.

Βουλευτής του Ηνωμένου Βασιλείου Bullish στο ETH
Ο Tugendhat είναι πολιτικός του Βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων από το 2017. Είναι επίσης μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2015.

Σε πρόσφατη ομιλία του, προέτρεψε την κυβέρνηση του ΗνωμένουΒασιλείου να αναζητήσει μια πιο καινοτόμο προσέγγιση για τις οικονομικές της στρατηγικές. Πιστεύει ότι ο κόσμος περνά από μια σημαντική αλλαγή, όπου εάν οι χώρες αποτύχουν να προσαρμοστούν γρήγορα, ενδέχεται να μείνουν πίσω.

Ο Tugendhat βλέπει ορισμένες από αυτές τις αλλαγές να προέρχονται από τον διαδικτυακό χώρο και, πιο συγκεκριμένα, από τα κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, το μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε μια αισιόδοξη γνώμη για το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο – αιθέρα.

Αν και απέτυχε να περιγράψει τους λόγους του, άγγιξε το λεγόμενο «flippening» και επιβεβαίωσε ότι είναι «bullish στον αιθέρα, όχι στο bitcoin».

Ο όρος “flippening” έγινε εξαιρετικά δημοφιλής το 2017 και το 2018 και μιλά για μια υποθετική στιγμή κατά την οποία το Ethereum (ETH) προσπερνά το (Bitcoin BTC) ως το μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο. Στα μέσα του 2017, ο αιθέρας ήταν ο πλησιέστερος στην υπέρβαση του μεγαλύτερου αδελφού του, καθώς βρισκόταν λιγότερο από 8% μακριά από μια τέτοια μνημειακή στιγμή, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Παρόλο που η ETH απέτυχε εκείνη τη στιγμή και το χάσμα αυξήθηκε σημαντικά τα επόμενα χρόνια, ορισμένοι υποστηρικτές πιστεύουν ότι το περιουσιακό στοιχείο μπορεί να προετοιμάζεται για άλλη εκτέλεση καθώς η κυριαρχία της BTC έχει μειωθεί μαζικά από τις αρχές του 2021.

Ο αυξανόμενος ρόλος του ETH
Ενώ το μερίδιο αγοράς της ETH εξακολουθεί να είναι μικρότερο από 20% και τα BTC είναι πάνω από 40%, το χάσμα μεταξύ των δύο κλείνει τελευταία, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Το μερίδιο αγοράς της Ethereum αυξήθηκε κατά 7% μόνο το 2021, ενώ το bitcoin μειώθηκε κατά 30% στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Αυτό έρχεται εν μέσω της αυξανόμενης υιοθέτησης του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος τους τελευταίους μήνες. Στην πραγματικότητα, μια έκθεση της CoinShares ισχυρίζεται ότι τα ιδρύματα αγόρασαν περισσότερο ETH από το BTC τον περασμένο μήνα.

Το Ethereum Trust της Grayscale είχε επίσης μια απότομη αύξηση της ζήτησης, η οποία είχε σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση από την GBTC έως το τέλος του 2020.

Πολλές εταιρείες κρυπτογράφησης παρουσίασαν προϊόντα που υποστηρίζονται από το Ethereum, υποστηρίζοντας ότι οι πελάτες τους έχουν δείξει ρητά ενδιαφέρον για το περιουσιακό στοιχείο.

Όσον αφορά τις τιμές, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Mark Cuban ανέφερε πρόσφατα τρεις λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι ο αιθέρας θα συνεχίσει να «νάει» την απόδοση του bitcoin. Δηλαδή, είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συναλλαγών που υποβάλλονται σε επεξεργασία στο δίκτυο, η ποικιλία των τύπων συναλλαγών και η υψηλότερη χρήση του blockchain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)